Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kumpáni Habán, Očko a Řemen se toulají po krajině s jediným cílem, okrást jakéhokoliv pocestného. Nejprve se jim podaří oloupit dřevorubce a posléze hostinského. Pak se jim do cesty připletou Rozárka s Madlou, které rozpoznají jejich nedobré úmysly a ženským důvtipem je obelstí. Dobro zvítězí nad zlem. (Česká televize)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem nepochopil, proč měl někdo potřebu tuto blbůstku natočit. Všechny postavy se chovají naprosto hloupě, ovšem nejvýživnější byl závěr s příšerou. Jedna hvězdička za Madlu, která na sebe poutala veškerou mou pozornost. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Velmi slabá a chabá pohádka a komedie už teprv ani omylem. Ty ženské byly vyloženě tragické, zpackaly co mohly a to několikrát za sebou. Nejenže toho šéfa zlodějské bandy osvobodí, když už ho pohotový hospodský doběhl, ale k dovršení všeho bací hospodského po kebuli, zrovna když má ty zloděje opět na mušce. Následně se celou situaci snaží zachránit přestrojením jedné z nich v jakousi šlechtičnu cestující se svoji služebnou po kraji inkognito a doufají, že jim to ti zloději sežerou. A jak už napsal Stefi_836, okradeným v závěru nebyla sjednána náhrada škody, tudíž ani spravedlivého konce se divák po 45 minutách sledování této frašky nedočká. Brněnští herci se mohli snažit sebevíc, ale mizerný scénář zachránit nemohli. Uděluji slabé 2 * (spíš 1,5 *) a 30%. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zdenka jako Madla, holka od rany ktera se niceho neboji...a navic nejaka pekne vyprsena... Je to spis film nez pohadka. A i ta hudba je nejaka zvlastni...takova jakoby misty jazzova. :) ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

I na pohádku je to hodně naivní a nelogický příběh. Pochválit lze snad jen Madlin dekolt, o němž se zde už nejeden recenzent kladně zmínil, a ani já nemohu takový film označit za odpad. Dát aspoň jednu hvězdičku je v takovém případě slušnost. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Konečně něco jiného než omílané klasiky. Nevím, zda děti dokázaly ocenit přednosti Madly, ale ty starší snad jo. U mne to má za šedesát, tedy ta pohádka, a to opravdu ne kvůli těm přednostem. To proto, že jsem se bavil. 😂 ()

Stefi_836 

všechny recenze uživatele

To tedy byla opravdu švanda k popukání. Trochu chyby ve scénáři. Rozárka řekne Madle, že ten, co ho Madla pustila z vězení, byl ten, co Rozárku před chvílou přepadl a za okamžik toho vandráka Madla znovu po druhé osvobodí a přitom na něj celou dobu civěla. Navíc filmaři asi nerozeznají slepici od kohouta...když už neměli slepici, tak aspoň mohli změnit dialogy, protože mluví o slepici, ale přitom drží v ruce kohouta. Na závěr zlo vůbec potrestáno není a okradeným se nevrátily žádné peníze, takže nevím, čemu se na závěr tak smáli.... ()

Reklama

Reklama