Reklama

Reklama

The Black Hole

Krátkometrážní / Drama / Komedie / Krimi
Velká Británie, 2008, 3 min

Přepracovaný muž stojí u tiskárny. Doufá, že se mu podaří vytisknout to, kvůli čemu tvrdne v práci přes čas. Tiskárna funguje, vyleze z ní však list papíru s podivným černým kruhem, kterému muž nejprve nevěnuje pozornost. Po chvíli však zjistí, že v rukou nemá pouze obyčejný list papíru, ale bránu ke skutečnosti, která mu doteď zůstávala skryta. (Sfinkter)

(více)

Recenze (82)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Představte si černou díru, co Vás jako první napadne...no radši to dál nebudu komentovat. Ta černá díra, která Vás určitě nenapadne, bude vyprávět tenhle kraťas, na který se stojí kouknout. Nápad to špatný není, i když jde hlavně jen o ten nápad. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

#60 Škoda toho závěru, čekal jsem nějakou lepší pointu (pokud to, že strkat hlavu do černých děr je životu nebezpečné měla být pointa), ale jinak slušné na kraťas. Dobrý product placement též ;) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nápad úžasný a na tom vlastně stojí úspěch kraťasu. Příběh mi navíc přišel docela naučný..chlápek chtěl víc a víc a tak to má. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, kancelářská, chamtivá krysička šáhne kopírce bez dovolení a bez pardonu na píču (však si to pořádně prohlídněte!) a je z toho malér, protože ta ho pošle tak akorát do černé díry... Nápad originální, jenže provedení lehce fádní a jednorozměrné. 6/10 ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Nenasytnost lidské povahy nezná hranic, ale náhlá zaslepenost z bohatství může mít horší dopad, než prázdné kapsy. 75 % ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nápadité, originální, a k zamyšlení. The Black Hole ukazuje, jak lidé často nedokáží správně a poctivě využít toho, k čemu náhle a snadno přišli, aniž by si uvědomili opravdovou hodnotu dané věci či možností, které nabízí. Pokud člověk přijde k moci, nezáleží, v jaké formě, často prvně myslí na sebe. Nebo na ty druhé, jak by je mohl využít ke svému prospěchu. Jenže pak se jim to může vše vrátit i s hodně vysokými úroky. Lidé neustále prahnou po penězích, bohatství a slávě. Ale byli by poté šťastnější? Peníze lidi kazí a namlouvají jim, že s nimi budou lepší. A když je jich příliš, co s nimi? Budete mít pocit, že s penězi jste bohové, budete mít vše, na co pomyslíte, ale pak se někdy možná zamyslíte a uvědomíte si, že čím víc jich máte, tím víc vám chybí něco jiného. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Čierna diera sa správa zvláštne, ako organizmus svojvoľne meniaci podobu svojho vnútra. No nič to nemení na originálnej zápletke a jej pointe v troch minútach. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na papíru s černou dírou by mělo být logo ACME, protože je to jistojistě ta samá, kterou několikrát (a s dost podobným výsledkem) použil můj oblíbený animovaný kojot při lapání ptáka Uličníka. Jenže s kojotem je větší legrace. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ten papír chci. Já ho prostě musím mít. Kde si takový můžu opatřit? Hodně dobrý kraťas s fantasy papyrusem. Velmi dobrý nápad nejen co se týká ústřední věcičky, také myšlenka tohoto kraťasu je fajn. Tenhle nápad by si zasloužil celý film. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

My ľudia, nebudeme mať nikdy dosť, až kým sa nepopálime. I keď on, no neviem či sa zrovna popálil. To ho nenapadlo, že tam môžu byť aj kamery? Zelenáč. ()

Reklama

Reklama