Reklama

Reklama

Život zvířat

Obsahy(1)

Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi.
Skupina vysokoškoláků odjíždí strávit víkend na chatu. Jejich pobyt se ale zvrhne v boj o přežití, když jsou uneseni obchodníkem s lidmi jménem Wayne. Ten má na staré koňské farmě plné klece mladých lidí. Muži jsou určeni k práci v dolech a ženy pro nevěstince po celém světě. Waynův brutální přisluhovač Edgar se nezastaví před ničím, aby ze zajatců udělal poslušné otroky vhodné k prodeji. Všichni ze skupiny jsou postupně prodáni nebo zabiti, a zbývají už jen dva – Nick a Erin. Ti se zoufale pokusí o útěk. Podaří se jim opět získat svobodu? Neuvěřitelná hra o život začíná. Film obsahuje brutální scény a proto v žádném případě není vhodný pro mládež do 18 let! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Amatérská záležitost nehodná širší distribuce, ale v mnoha scénách lze rozpoznat, že tvůrci hororovému žánru alespoň trochu rozumějí, takže s vyšším rozpočtem by byli schopni lepšího díla než tohoto. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50,000║ Amatérske prevedenie sa nezaprie, doslova podomácky natočení film, čo sa snaží isť v brutálnych šľapajach horrorov ako SAW, Texaský masaker,... hlavne že to je inšpirované skutočnými udalosťami ale to by tie obete boli strašne naivné ak by ich počínanie bolo také aké vykresľuje film, pre mňa maximálne zbytočný film. /5%/ ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tváří se to drsně, cover je skoro na cenzůru, ale tak drsné to není. A v dnešním měřítku násilí ve filmech bych to klidně přirovnal k Ctihodnému občanovi. Dokonce když má být ve snímku zavražděna nezletilá dívka, je divákovi předložen jen výstřel za stodolou. To by ani hororo chtiví Amíci asi nezkousli... Je to stále dokola ten samý příběh. Tady alespoň víme na co Wayne lidi chytá a co s nimi dělá. U jiných thrillerů a hororů divák často neví kdo vraždí a často ani proč. Béčko jako vyšité, ale odpad je příliš tvrdý verdikt. Tvůrci vykradli lecos, ale souhlasím s J*A*S*M, že to měli alespoň naštudované z jiných snímků... Jeden kotouč do rozbrusky. * ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný béčkový horor, který je celkem originální a chvilkami i brutální. Co mě však dostalo, byla kvalita obrazu, která je prostě hrozná. V každém případě celkově slušný film, který s větší dotací mohl být pecka. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Takový film se ze Saw nedá srovnat, podprůměrný film jako tisíc dalších a určitě brutálnější než Saw Live Animals není, to určitě ne. Nehrabe se mu ani po paty.. 2/10 = 25% ()

Mi Nü-Chai odpad!

všechny recenze uživatele

Je načase zlikvidovat zvyk "jsem-li nemocná, koukám na píčoviny, protože se nemohu dobře soustředit a nechci si tak zkazit kvalitní film". Nudný tupý shit plný nesympatických vypatlaných kreténů, kteří si zasloužili mnohem horší a bolestivější smrti, než jim naordinoval neschopný režisér a scénárista v jedné osobě. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Ještě brutálnější než horor Saw... A co jako, že je to napsané na obalu??? To jste tomu snad někdo uvěřil??? A co taky mají na ten obal napsat??? Že je to podpůměrná sračka, kterých se teď natáčí tisíce??? Chtělo by to někdy trochu přemýšlet, zvášť když film vydává DVD Edice... Jo a ještě jednu věc si neodpustím, Saw NENÍ horor... ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Oficiálny text distribútora je jedno veľké klamstvo! Je nehorázne, túto príšernú amatérčinu k Saw vôbec prirovnať a prázdne kecy o inšpirácii skutočnými udalosťami sú skôr na smiech. Možno keby bol film zavesený na nejakom serveri s videami zadarmo, tak mu láskavo svoj čas venujem, takto mám pocit, že aj 1.5€ v edícii lacné dvd je veľa. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Život zvířat je pohodové céčko, které sice ze začátku nudí ale postupem času se do něj zažerete. Ale takovýhle druh filmu je určen k záhubě, přece je tu Saw (nevím proč každej tenhle film s tím rovná). A nemá to dobré efekty!!! takže se film automaticky háže do odpadu! No já se narozdíl od těch "profíků" tady poměrně bavil. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film (dá se to tak vůbec nazvat?) je mizerný po všech stránkách - idiotským scénářem počínaje přes špatný obraz a zvuk a konče diletantskou režií. Vrcholem trapnosti je ovšem herecké obsazení - tolik extrémně nesympatických a nevýrazných pseudoherců v jednom snímku se vidí opravdu málokdy. Navíc se jejich postavy chovají bez výjimky jako hovada a smrt jsem jim všem ze srdce přál. Na obalu avizovaná brutalita je také podprůměrná - to se ovšem u DVD Edice dalo čekat, jejich reklamním sloganům by věřil leda blázen. A já jsem blázen nejspíš taky, když se ke shlédnutí podobných amatérských kravin nechám zlákat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu se nedá moc dobře definovat. Občas se skutečně povedlo několik scén, které měli co dočinění s mučením, nebo psychologickým terorem jenže díky amatérismu herců z toho nedokázali moc vytřískat. Začátek filmu se mi ještě celkem líbil jenže postupem času se kromě sprchování dvou nahých holek vůbec nic nedělo. Pouze nadávky a trapné kecy. Až teprve ke konci filmařům konečně došlo, že má jít o horor a tak nám přichystali ,,krvavou‘‘ patnáctiminutovku. Bohužel to je pro mne dost málo. Navíc bylo na první pohled vidět, že si štáb moc nevěří a zřejmě díky malému rozpočtu nedokázali do filmu zapojit pořádné triky. Většina scén končila střihem a následným pohledem na již mrtvou oběť. Samotní herci předváděli výkony na hranici amatérismu a ani jeden z nich mi nebyl vůbec sympatický. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Troufalost a drzost českého distributora označit tento film za "Ještě brutálnější nž horor Saw" je opravdu bezbřehá a do nebe volající. Inspirováno skutečnými událostmí? Vezmeme-li za ony skutečné události fakt, že existuje obchod s bílým masem, pak inu proč ne.... Ono obecně jak obal tak i oficiální text distributora slibují mnohem více, než nakonec divák a divačka dostanou, ale reklamní PR marketing už je prostě takový. Je to jednoduché, zápletka všední, herecké výkony jakž takž, pointa suchá, obraz a jeho barevné ladění místy hrozné, navíc mé DVD má nějakou šílenou velikost obrazu.... Přesto ten film měl něco, co mě na něm zaujalo, co mě nenutilo ho vypnout, ale naopak mě to v naprostém klidu nechalo ho dokoukat. Občas z toho vykouklo něco alespoň trochu zajímavého, závěrečná patnáctiminutovka nejen že překvapila, ale i docela ušla. Patrně teda to "něco" je jen jakási čistá náhoda, kterou tvůrci ani nepostřehli, nebo ji nedokázali nějak uchopit a něco z ní vykřesat, ale je to tam. On to není zase úplně špatný film. Možná na něj musíte mít náladu, nebo ho musíte chytit ve správném rozpoložení. Pustím si to někdy znovu? Možná až se mí zase náhodně dostane do ruky snad i ano.... ()

kajda.l odpad!

všechny recenze uživatele

Nekoukatelné, odpuzující, amatérsky trapné peklo a tímto peklem nás opět "obšťastnila" DVD Edice, ne že bych si tento paskvil zakoupil(chraň Bůh), ale i tak se to nějakou nešťastnou náhodou dostalo do mých rukou a hlavně do mého DVD přehrávače..CHYBA. Bože, kde na tyto "skvosty" DVD Edice chodí?? Ovšem tomuto "Šokující a brutální horor z prostředí obchodu s lidmi. Ještě brutálnější než horor SAW. Inspirováno skutečnými událostmi. " se říká geniální lákadlo, jen trochu na facku, kterou bych si nejraději vlepil sám, že jsem na tuhle píčovinu koukal a dokonce dokoukal:(. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Šílené je číst si co vám film dá a potom dostanete kýbl sraček a sami si v tom namáčíte hubu protože je to větší podívaná jak tohle. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

CITÁT - Myslíš si, že až se vezmeme, bude sex stejně tak dobrej ?.......... Po půl hodině jsem toho snímku měl plný zuby. Jenom řev, nářek a stupidní dialog. Vlastně ti lidé, co trpí, nikomu nic neudělali, nejsou to tupci ani burani, jsou to sympaťáci - tak proč mám koukat na jejich utrpení a ještě u toho trpět tím, jak je to špatně natočené ? Někdo je chce mít, jako když vlastníte koně. Celej ten film je dějově stupidní. Už dlouho jsem nedal odpad - tak tady je. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Prý ještě brutálnější než SAW...už tahle věta mě měla varovat. Neuvěřitelná nuda, kde jeden muž, co si lidi plete s koníkama a jako malej určitě kreslil kentaury vyrostl v pořádného zmetka co se neštítí lidi krvavě, brutálně a nepředstavitelně ultradrsně zastřelit pistolí. Jo to je ta brutalita. Pif paf a máme o jednoho kentau...teda člověka méně. Aby stíhal svůj job novodobého otrokáře tak se mu o "zboží" stará brutální přisluhovač Edgar. Edgar je velký. Edgar je silný. Edgar je tupý...a nejsmutnější na tom je, že je jedinou postavou kterou jsem chtěl zlikvidovat až asi po pěti minutách zbytek jsem chtěl zrušit hned. Totální nuda, pitomé dialogy, herecké umění někde mezi školní besídkou a Hamletem po lahvi vodky a deseti pivech kdy "herec" dokáže už jen mumlat - Být či nebýt...Nebýt a tohle radši znova nevidět. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Pokud je to opravdu podle skutečné události, tak dost dobrý. Brutalnější než Saw to nebylo jak se píše na obalu dvd, téměř tam nebylo nic vidět, ale film nezklamal svou atmosférou, být to profesiálně natočené tak za 5*. Téma je velice dobré. Na dvd dost hnusný obraz, což mě dost rušilo a špatný zvuk, zážitek mohl být o hvězdičku lepší. ()

Reklama

Reklama