Reklama

Reklama

Poste restante

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, 2009, 6 h 7 min (Minutáž: 52–53 min)

Režie:

Karel Smyczek

Hudba:

Marek Eben

Hrají:

Ondřej Pšenička, Vladimír Javorský, Oldřich Navrátil, Libuše Šafránková, Arnošt Goldflam, Veronika Petrová, Naďa Konvalinková, Jan Hartl, Taťjana Medvecká (více)
(další profese)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Poste restante je poetický a humorný seriál ze současnosti, jehož hlavními hrdiny jsou mladý pošťák Jaroušek a duch bezdomovce Kercla. Jaroušek utekl z domu a nechal se zaměstnat na malé pobočce pošty, aby unikl před svou panovačnou matkou a začal nový život. Pan Kercl zahynul při nehodě, avšak jeho duchu se nedaří opustit povrch zemský a začít život posmrtný. Musí bloudit světem, jeho duše nemůže najít spočinutí, on nemůže najít příčinu rozpolcenosti své „neexistence“a navíc jej to z nepochopitelných důvodů táhne právě k Jarouškovi. Tato poněkud nesourodá dvojice hledá způsob, jak vysvobodit pana Kercla z jeho prokletí a pátrá po jeho největším životním pomýlení, které mu neumožňuje smířit se s odchodem. Přitom Jaroušek hledá dívku svého srdce a prchá před svou matkou. Najde Jaroušek svou životní lásku? A najde pan Kercl spokojenou smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele LadyPupu k tomuto seriálu (1)

Poste restante (2009) odpad!

Troufám si tvrdit, že jsem odborník na bahno čs. kinematografie a čím mazlavější, tím - pro mne - zajímavější. Ale co bylo toto??? Voni mě před tím někteří varovali, voni mi říkali, ať se na to vyseru, ale já přesto doufala. Zbytečně. Nejvtipnější na tom celém je to, že jsou zde zaměstnanci pošty ukázáni jako milí a usměvaví lidé. Tvůrci asi navštěvovali jinou pobočku než já. No nic, nehodlám šlapat po těch, co už dávno leží, jen na samý závěr se ptám: Who is Ondřej Pšenička?!? ()

Reklama

Reklama