Reklama

Reklama

Sociální síť

  • Česko The Social Network - Sociální síť (více)
Trailer 1
USA, 2010, 120 min

Režie:

David Fincher

Předloha:

Ben Mezrich (kniha)

Scénář:

Aaron Sorkin

Kamera:

Jeff Cronenweth

Hrají:

Jesse Eisenberg, Justin Timberlake, Andrew Garfield, Brenda Song, Rooney Mara, Max Minghella, Armie Hammer, Joseph Mazzello, Melise, Natalina Maggio (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Mark Zuckerberg je mladý student Harvardu, který je posedlý elitními kluby. Umí programovat jako nikdo, jeho povaha je velmi zvláštní, ale přesto geniální. Rozchází se s ním přítelkyně Erica a jeho reakce na sebe nenechá dlouho čekat. Na svém blogu na internetu ji okamžitě zesměšní a zároveň jen tak z nudy vytvoří server, na kterém se hodnotí atraktivita různých dívek ze školy. A protože Harvard nemá společnou ročenku, musí Mark hacknout weby různých kolejí a fotky z nich získat. Server slaví obrovský úspěch a připojuje se na něj během jediné noci stále více studentů. Tento postup se ale nelíbí správcům harvardské sítě, která pod tak obrovským náporem spadne. Na Marka čeká trest v podobě podmínečného vyloučení ze školy. Marka si ale díky tomu všímá trojice studentů, bratři Winklevossové a jejich společník Divya Narendra. Ti společně hledají programátora, protože chtějí vytvořit sociální síť studentů Harvardu.
Mark jim sice spolupráci slíbí, ale ve skutečnosti se rozhodne na projektu spolupracovat se svými přáteli. Finančního ředitele v tomto projektu by měl dělat Markův přítel Eduardo. Ten s nápadem souhlasí a zakládají Facebook. Mark na Eduarda žárlí, protože mu nabídne členství Markův vysněný elitní harvardský klub. Mark neustále ruší schůzky s bratry Winklevossovými a jejich společníkem a chlapci postupně zjišťují, že jejich programátor realizuje jejich plán bez nich. Naštvou se a nakonec se rozhodnou podat na Marka žalobu. Facebook se mezitím těší stále větší oblíbenosti a Mark se rozhodne, že je na čase začít expandovat i na ostatní vysoké školy v zemi.
Stále více uživatelů se připojuje, Mark s Eduardem přijímají další programátory na práci a Eduardo vkládá do společnosti kapitál. Eduardo soustřeďuje svůj zájem na potencionální investory, Mark tuto potřebu ale nemá a nesouhlasí s možností reklamy na Facebooku. Větší důležitost přikládá schůzce s mužem jménem Sean Parker, který kdysi založil dvě internetové společnosti. Mark je z muže na první pohled unesen, Eduardo jeho sympatie nesdílí. Nicméně se nechá přemluvit, aby zafinancoval pracovní výlet Marka a několika společníků do Kalifornie, kde by mohl mít Facebook podle Marka slibnou budoucnost. Eduardo má několik pracovních schůzek v New Yorku, takže netuší, že v Kalifornii se mezitím rozjíždí velká spolupráce mezi Markem a Seanem. Sean slibuje pomoc s rozšířením Facebooku na další kontinenty a nutno podotknout, že se mu to daří. Když tuto skutečnost zjistí i bratři Winklevossové, jsou vzteky bez sebe a jsou odhodláni Marka zničit... (TV Prima)

(více)

Recenze (1 921)

golfista 

všechny recenze uživatele

Davida Finchera si jako filmaře moc cením. Z jeho filmů mě žádný nezklamal (a takových tvůrců vážně mnoho není), ale od Fight Clubu mě také žádný úplně nenadchnul. Proto jsem se už před začátkem filmu smířil s tím, že tentokrát to bude spíš zklamání. Hlavně kvůli tématu, protože Facebook na rozdíl od mnoha nepovažuju za něco extra přínosného (spíš naopak) .... Ale Fincher mě dostal. Vtáhnul mě do dění kolem pře o tom koho co napadlo dřív výborně zvoleným způsobem vyprávění a nenápadnou, ale o to preciznější režií. To, jestli je Facebook prospěšný nebo naopak bylo na dvě hodiny nepodstatné ... Po druhé projekci musím hodnocení ještě vylepšit. Skvělá režie u skvělého filmu se pozná právě tím, že vás v průběhu filmu ani nenapadne, jak je skvělá. Fincher se nepředvádí, a i tím je pro mě favoritem na letošního Oscara. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tam, kde iní režiséri skúšajú svoje limity, si David Fincher v klídku maľuje obrázok definujúci dokonalosť. The Social Network neknokautuje jednotlivosťami, ale schopnosťou tak silne osloviť tak banálnym príbehom, ktorý sa môže v menšej verzii diať i teraz na každej druhej univerzite. Je to formálne najskromnejšia, ale obsahovo najhutnejšia fincherovka, ktorej najsilnejším momentom je záber na hlavného hrdinu, ktorý získal i stratil všetko. Konverzačka, vzťahovka zo školských internátov, ktorá americký sen nového tisícročia neoslavuje, ale poukazuje na cenu, ktorá sa zaň platí. Bez náznaku sentimentu či obhajovania pozitívnych hodnôt – skôr než bych ich obhajoval, poukazuje na ich absenciu. Scénu závodov na vode tak Fincher pojal preto, lebo žiadneho iného tvorcu by na jeho mieste ani len nenapadlo, že si niečo také môže dovoliť. Film JE komerčným ťahom štúdia (nízky rozpočet plus popularita FB rovná sa istý zisk), ale vďaka filmárskej kvalite predstavujúcej ukážkovú „štúdiu charakterov“, a vďaka výpovednej hodnote o konkrétnej dobe a ľuďoch v nej, sa stáva tiež najväčšou kultúrno-filmovou udalosťou od United 93. Za dlhé roky najvhodnejší kandidát do oscarovej kategórie „Najlepší nezávislý film roku“ (Juno, Bokovka, atd...). ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač trpím nevyléčitelnou averzí ke klakovitému stavění pomníčků "absque memoriam" těm ubohým, chudým harwardským lúzrům, co s fotříkovými miliardami v zádech upletli ve svých garážích 25+1 v Beverly Hills z hovna bič, musím konstatovat, že se téhle pohádky zhostil pan Fincher řemeslně dokonale a v rámci možností i poutavě! Jak moc je zasloužilý miliardář ten, co vymyslel Sociálního Networa a splnil sen dnešní mládeže, která mezi smažením "Volání Dutých" a civěním na Tvajlajt, se už díky němu prakticky nemusí odlepit od kompu? A to už pomalu ani v případě, chce li si zašukat! Původně jsem si myslel, že si to Zukrouš cvaknul v rámci své PR kampaně, ale pochybuju, že sledovat se jako divného, lehce ovlivnitelného, bezpáteřního kokotka, se mu zrovna líbilo a mě to docela příjemně vyvedlo z omylu. A navíc mě to konečně rozhoupalo založit v mé plesnivé garáži v Ostravě-Vítkovicích Assbook, kde si teenageři budou konečně moci ukazovat svou pravou tvář a já degraduji své konto v ČSOB o pár židovsky úročených kontokorentních úvěrů. To bude sequel jedna báseň, Dejvide!! ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Zuckerberg nás naučil vtlačit život do statusů. Aaron Sorkin jeho život a dílo na oplátku vtlačil do story o ambiciózním nerdovi, který chce uspět, aby přestal být asociálem. Je to mistrná dramatizace skutečných událostí, luxusně rozepsaná do svižných dialogů, přepečlivě zrežírovaná a bez výhrad zahraná. Napodruhé mi to do sebe zapadlo ještě líp, v těch scenáristických finesách se projevuje dokonalé umění zkratky a charakterizace postav a situací, tak aby obstály v rámci jednoho snímku a zároveň měly bez nadsázky existenciální přesah. K absolutoriu mi schází jen nějaký moment nebo parametr filmu, který by se mnou vyloženě zamával. Fincherovy filmy jsou perfektní, bez zaváhání letí před očima. Ale jeho poslední tři vypiplané kousky mě už nezmasakrovaly tolik jako svého času Klub rváčů nebo Sedm - nejen že v nich nejsou tak vděčné divácké momenty, ale hlavně už nemají tu návykovou dravost a živelnost. Točí je starší, zkušenější a paradoxně snad až příliš vyspělý, nechybující, a proto trochu odtažený tvůrce. ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Fakticky správný (a snad prvně i po stránce IT!) odkaz příštím generacím. Filmově velmi nadstandardní po všech stránkách, avšak ne plně strhující, vlastně mi bylo po celou dobu jedno, která z těch sv*ní si nakonec urve největší část koláče a jestli si vůbec něco urve. A díky tomu, že Facebook je pořád v plenkách a Zuckerbergovi může ještě během jeho vývoje spadnout hodně cihel na hlavu, tenhle soudní spor možná nakonec bude z celého příběhu o nejmladším miliardáři světa ta nejméně podstatná část. Možná bylo ještě příliš brzo na to tenhle film točit, protože ten dramatický oblouk, ač scenáristicky vyšťavený do poslední kapky, se nijak přesvědčivě neuzavřel. Těším se na dvojku za třicet let :-) ()

Houdini 

všechny recenze uživatele

Oscar 3 : Střih, Hudba, Scénář - A + 5 nominací: Nejlepší film, Režie, Herec HR - Jesse Eisenberg, Kamera, Zvuk ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Mistrovské dílo, které zraje s každým opakovaným shlédnutím. Geniálně zrežírováno, Reznorem invenčně ohudebněno, perfektně nastříháno, s bezchybným castingem. Především - pro mě do této doby neznámý - Andrew Garfield mě nadchnul svým mistrovským herectvím (velká naděje pro příštího Spider-Mana), ale lehce autistický talentovaný asociál Jesse Eisenberg za ním nijak nezaostává, tady věřím v obou případech, že minimálně oscarové nominace jsou jisté. Každá doba měl svůj významný film, který jí charakterizoval, šel na dřeň její podstaty a stal se nadčasovým. Fincherovo dílo takovým filmem - v dnešní době rozmachu informačních technologií a nebojácného podnikání mladé generace - je také. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Social Network není pouze film o vzniku Facebooku, není to ani film o tom, jak se Mark Zuckerberg stal nejmladším miliardářem všech dob. Bohužel ale ani o tom, jak nás sociální sítě v dnešní době odcizují. Je to vyprávění o osobě Marka Zuckerberga mapující pár let kolem vzniku Facebooku, nezaujatě ukazující na to, jak je dnes snadné přijít o soukromí a o také tom, že lidi jsou svině. Nabité třeskutými dialogy, které proletují takovou rychlostí, že je napoprvé nemáte šanci pobrat ani z poloviny a pokud nemluvíte opravdu hodně dobře anglicky, titulky rozhodně přečíst nestihnete. Žádná z replik nešustí papírem, jsou vtipné, přesné a trefné. Mezi postavami bohužel ale těžko najdete někoho, s kým byste mohli sympatizovat. Zpočátku film trochu svádí oblíbit si geniálního Marka, jenže to je v podstatě hajzlík a ani mezi jeho kamarády nenajdete nikoho alespoň trochu víc sympatického. Nejlepší postavou, nečekaně výborně zahranou Justinem Timberlakem (chlapec by se měl vykašlat na zpívání a začít hrát), je zakladatel Napsteru Sean Parker, z něhož jediného srší emoce na všechny strany. Přes veškerou technickou dokonalost (kamera, hudba, perfektní střih) ale filmu něco chybí k tomu, aby se vyrovnal starším Fincherovým věcem a navíc se nemůžu zbavit dojmu, že to prostě za pár let bude jen "ten film o fejsbůku", na který si moc lidí nevzpomene a kterému hlavně tak trochu chybí srdce. ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Zatímco v devadesátých letech jsme měli všechno a museli jsme o to přijít (Fight Club), v nultých letech máme skoro všechno a navíc to sdílíme. Kromě příšerné slepice a dost lame vtipu s Billem Gatesem převálcováno. iGeneration vrstvy můžete odlupovat podle uvážení. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Občan Kane facebookové generace. The Social Network není a nechce být kronikou vzniku Facebooku, vlastně počítá s tím, že si o historii firmy něco najdete alespoň na Wikipedii. Rozhodně není ani komedií, i když Sorkin opět napsal tolik vybroušených hlášek, že je napoprvé nemáte šanci pojmout. Se všemi těmi vtípky okolo jde o temný, smutný a znepokojivě aktuální film. Detaily Zuckerbergova života nejsou podstatné (větší prostor věnovaný rodičům bych nicméně uvítal), Fincher na něm pouze nezaujatě demonstruje, jak dnes přestává existovat jakékoli soukromí. Jestliže je Zuckerbergovi na začátku poskytnuta výsada subjektivního vypravěčství, pak jen zdánlivě – jim čtené blogové zápisky by díky jejich veřejnosti mohl předčítat kdokoli jiný. Vypravěči se stejně jako v Kaneovi neustále střídají, není však jasně odděleno, kdo zrovna mluví. Namísto svědomité rekonstrukce sdílení hromady informací. Film přitom není roztěkaný jako pravidelní uživatelé internetu. Nikoli zběsilé střihy, makrodetaily mikrovlnek a vychýlené úhly. Delší záběry, přeostřování, důraz na herectví. Z předchozích režisérových filmů má TSN nejblíže k podobně neuzavřenému, zvláštně ne-uspokojivému, leč trochu dlouhému Zodiacovi. The Social Network je naopak mistrnou ukázkou, jak bez zdržování sdělit opravdu hodně. Fincher našel dokonalý poměr mezi efektivitou a efektností. Apendix: Justin Timberlake je víc cool když hraje, než když zpívá. 90% Zajímavé komentáře: Cival, kOCOUR, Marigold, J*A*S*M, FlyBoy, Popluh, Chobotovec ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

S Facebookem jsem obeznámen a je to zábava, někdy... Vypiplané, úderné a chytré... Mnoho faktů, velká scénáristická licence a tím pádem i univerzální sdělení o virtuálních záležitostech. A námět ke přemýšlení. Kromě nečekaného konce mě ale nic moc nepřekvapilo ani nestrhlo. Jo pardon, geniální hudba! 90% a rozhodně potřeba druhého zhlédnutí. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

J*A*S*M okomentoval příspěvek (video) uživatele David Fincher: "Dobrá práce, kámo." Tento komentář byl sdílen 240 uživateli sítě "Rotten Tomatoes." David Fincher se přidal do skupiny "Čekáme na Oscara." Aaron Sorkin se stal fanouškem stránky "SuPrČuPr PřÍbĚhY." Uživatel Lucinka Mišiczka Šmudlinková napsal(a) na zeď uživatele The Social Network. "Mě se to teda vůůbec nelíbylo děsná nuda ale hrál tam ten ze zombilandu :-* ." J*A*S*M se připojil ke skupině "Odpůrci puberťáků v kinosálech." David Fincher napsal vzkaz na zeď uživatele Mark Zuckeberg: "Sry, bro." Uživatel "Fanoušci filmů" se nyní přítelí s uživateli David Fincher, Jesse Eisenberg a Justin Timberlake. Vy a "Fanoušci filmů" máte 3 společných přátel. J*A*S*M se zúčastní akce "Další projekce". To se mi líbí. Sdílet na Facebooku. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem se o Facebooku dověděl od Květule asi před dvouma rokama. A doteď o něm vím, jen to, že tam jde o sdílení mýho života s ostatníma a že mít na facebooku hodně přátel je cool. Takže kdybych měl facebook vypadal by můj den asi takhle. Ráno vstanu a okamžitě zapínám pc, abych všem řekl, že vstávám, pak jdu na hajzl, samozřejmě s pc a ozmamuju všem, že seru, během sraní stačím poprosit o přátelství 84 lidí a vyměním si přátelství ze 36 lidma, pak všem oznámím, že ukončuju sraní a omluvím se, že se jdu mejt a nebudu 20minut nikomu oznamovat co dělám, meju se samozřejmě rychle, abych nemrhal časem a mohl shánět další přátele. Zuby si čistím jenom jednou rukou, protože druhou musím všem oznámit že si čistím zuby. Pak jdu do kucyhně dělat snídani, samozřejmě všem to nejdřív pěkně oznámím. Postavím vodu, mazat si nic nebudu, protože čas který bych věnoval mazání chleba můžu využít k oznámení, že si nenamažu chleba. Hážu na tácek jogurt s mysli tyčinky a utíkám ke stolu. Rychle všem napíšu co snídám a zatím než mě vystydne čaj, plánuju nabírat nový přátelé. Mám jich jen 110 a tak si vůbec nepřijdu cool. Oslovovat jednotlivce mě přijde hrozně pomalé a tak začnu oslovovat celé spolky postupně jsem požádal o přátelství sdružení zámečníků, odborový svazy, komunistickou stranu čínský lidový republiky a norský svaz rybářů. Pak do sebe naleju čaj a hrneček držím v zubech abych měl volný ruce a mohl všem napsat že právě piju čaj. Koukám na počet přátel, činský komouši i zámečnici si mě už přidali, ale odboráři ještě ne, uklidňuji se tím, že pracovní doba odborářů je od 14:00 do 14:10, takže na přátelství je dost času. Zejména díky činskejm komoušům mám už 642 přátel, hned se cejtím líp. Ovšem když si prohlížím své nové, povětšinou asijské přátelé zjišťuji, že mezi přáteli nemám žádnou hezkou holku. ještě než půjdu do práce, rozhodl jsem se problém vyřešit. Napsal jsem do všech modelingových agentur a poprosil jejich ředitele, zda můžu jejich modelky poprosit o přátelství, dodal jsem, že jejich přátelství nechci zadarmo, zbytek dialogu je čisté dohadování ceny za přátelství. Nakonec jsem se dohodl na ceně 50, - kč za kus ééé teda za přátelství, s jednou modelkou na dva roky s roční opcí. Beru si půjčku abych mohl všem agenturám za jejich přátelství zaplatit. Hold bejt cool něco stojí, za to teď mám pocit že jsem úplnej král facebooku mám 1.231 přátel z toho asi 500 krásnejch holek do toho se odpoledne započítá tisíce odborářů a budu tak cool až se z toho poseru. Všem oznamuju že jdu do práce. Samozřejmě autobusem, abych mohl všem oznámit že jedu autobusem. Přicházím do práce a první co dělám, že na fb oznamuju, že jsem přišel do práce. Bohužel náplň mé práce mně neumožňuje shánět nový přátelé a tak se soustředím pouze na oznamování. Kolikrát jsme v takovém zápřahu, že jenom v krátkosti na fb oznamuju, že právě oznamuju na fb. Pracovní doba mně končí v 17:00, ale jelikož musím všem oznámit že mě právě skončila procení doba jsem v práci vždy o něco dýl. Zajímavá situace nastane v okamžiku kdy vybírám poštovní schránku. Mám v ní totiž oznámení od pošty. Takže všem ihned oznamuju, že mám oznámení. Pak už se vše nese v duchu různých oznámení. Například v hospodě to mám tak vychytaný, že oznamuju objednávku dalšího piva výčepákovi i na facebook současně. Mám už dokonce i jednu tradici, před spaním si vždycky přepočítávám svoje přátelé, abych každý večer usínal s pocitem jak jsem strašně cool. Sice mně trošku trápí, že když spím nemůžu na facebooku oznámit že spím, ale třeba někdo vynalezne program, který umožní shánět přátelé a dávat na facebook oznámení i během spánku. () (méně) (více)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nevýslovne smutný film o jednej poľutovaniahodnej ľudskej bytosti. Dve poznámky: 1, David Fincher je v tomto okamihu, na sklonku roku 2010, najlepší režisér na planéte. 2, Z Justina Timberlakea rastie pán herec. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Jedenáct let je pryč, s ní Fincherovo obrazové exhibování, a na světě je film, který útočí na pocity stejným způsobem, jako kdysi Klub rváčů. Generační přemýšlení o tom, že už nejde o to se vymanit ze systému, ale být jeho součástí je ‚děsně cool‘. Nejsem nerd, ani nerozumím IT, ale Zuckerbergovi ano. To se mi líbí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nelíbí se mi, že v Hollywoodu mají všeobecně známou krizi a velká režisérská jména pak točí filmy o tom, co je v současnosti in a v módě za tím účelem, že to v současné době plno lidí zaujme a donutí je jít do kina. Taky je ale pravda, že tenhle film zase tolik o Facebooku není, jako o samotném životním příběhu dvou kamarádů, kterým se to všecko trošku zesere, až se začnou soudit. Tenhle film má ale hnedka daleko víc problémů. Třeba mi vadilo i to, že tam herci mluví hrozně rychle, což jsem pak zjistil, je způsobený tím, že scénář byl obrovskej a režisér jim řek, ať to trošku zrychlí, jinak diváci zůstanou v kině přes tři hodiny. Ve výsledku mě ale mrzí, že tak velký režisér, kterým David Fincher, skutečně je, se zahazuje s takovými filmy, které podle mě v budoucnu nebudou mít co říct a jsou takovým hypem současnosti. Nehledě na to, že jeho dalším filmem bude remake. The Social Network je ale pořád velice zajímavý, stojí za pozornost a je třeba se na něj koukat od začátku do konce na plno, protože obsahuje plno zajímavých a důležitých informací, potřebných pro samotný filmový výsledek. Možná právě proto je film tak dobře hodnocený. Pořád ale nechápu, proč to tu lidé tak vysoko hodnotí, když se přitom všeobecně ví, že film samotný tolik podle pravdy není. Teď je otázka, jestli je film víc o skutečnosti jednoho mladýho kluka, co během týdne dokázal nemožný, nebo o fikci, kterou si vymysleli scénáristi v Hollywoodu, aby vytěžili co nejvíce ze současně nejpopulárnější internetové stránky na světě... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $96,962,694Tržby Celosvetovo $224,147,043Tržby za predaj DVD v USA $19,644,576 //počet predaných kusov 1,478,624║ Dialógovo preplnený film až nad možný rámec únosnosti ale aj tak David Fincher to do nás hustí bravúrne, fakt skvelá práca, nečakal som že by ma takýto tip filmu až tak mohol zaujať, skvelý herci, scénar a hudba. /100%/ ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Unesený nejsem, ale jedna věc se mi na filmu líbila - svým pojetím je totálně "anti-facebook", když klade důraz na "hmotnost" filmového jazyka, na precizní výstavbu dialogů a i rychlé kombinování časoprostorových rovin. Díky tomu působí jako zaujatá, ale s odstupem činěná výpověď o jednom sociálním fenoménu, o skupině lidí, kteří dnes utváří společnost stejně výrazně jako státní aparáty. Časté srovnání s "There Will Be Blood" beru, i když tady Fincher na celé čáře prohrává. Zuckerberg a Plainview jsou postavy společné svou vášní pro prchavou esenci, ale v tomto ohledu dokázal PTA sestoupit mnohem hlouběji než David, který jako by byl občas okouzlený povrchním kouzlení (např. závody veslic, esteticky strhující, ale jaksi mimo koncept) a především limitovaný tím, že Sorkin z pochopitelných důvodů nemůže být v Markově psychologii až tak kontroverzní. Chtě nechtě tak motivace pro celý sociální experiment vyznívá přeci jen dost konstruovaně. Jinak ale všechna čest - na to, že jsem dvě hodiny sledoval lidi, jimž nerozumím a jimiž svým způsobem pohrdám, jsem se výtečně bavil a mnohé pochopil. A bez skrupulí říkám: Zuckerberg je možná podivný hajzlík, ale rozhodně velký frajer. Svou asociálností vystihl něco, co je v lidské psýché a společnosti přítomné od pradávna. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

Ano, tak jsem i já, Kokot Hloupý (Stultus pungunt), podlehl a mrkl na životní příběh egocentrického hovada s košťálovinou na kštici. Avšak ani přesto jsem nepřestal tímto mocným nástrojem, který systematicky degeneruje dnešní mládež z blbců na čuráky, pohrdat. To je tak, když si polonahá mařenka, co je vylízaná jak flaška od medu, na zeď postne stopětkrát retušovanou fotku, kde špulí svůj asexuální rypáček a povislý kozy a doplní to slovenským citátem o lidských hodnotách. To pak pod náporem lajků od desetiletých onanistů padají servery, přebytečný ejakulát se stává světovou hrozbou a Zucker si pokojně mastí toho svýho berga. Hnus. Jo a jen tak mimochodem, naše fejsbůk stránky tady. ()

Související novinky

Fincher chystá film se scenáristou Sedm

Fincher chystá film se scenáristou Sedm

24.02.2021

Tak se zdá, že starý dobrý David Fincher se přece jen vrací. Režisér pecek jako Sociální síť či Zodiac totiž nejenže chystá nový film, zároveň se ale bude jednat o temný thriller z pera scenáristy… (více)

Příběh GameStopu na velkém plátně

Příběh GameStopu na velkém plátně

01.02.2021

Studio MGM zakoupilo práva na chystanou knihu The Antisocial Network od spisovatele Bena Mezricha. Ten přitom knihu oznámil na konci minulého týdne, a to přesto, že její příběh vlastně stále probíhá… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Sociální sítě?

Jak to vypadá s pokračováním Sociální sítě?

08.10.2020

Snímek Sociální síť Davida Finchera a Aarona Sorkina patří mezi jedny z nejlepší životopisných dramat vůbec. Právem taky získal tři Oscary za Adaptovaný scénář, Střih a Hudbu skladatelů Trenta… (více)

Dočkáme se pokračování Sociální sítě?

Dočkáme se pokračování Sociální sítě?

13.01.2019

Jen málokterý film se může chlubit tak perfektní kombinací režiséra a scenáristy, jako byla Sociální síť z roku 2010. David Fincher (Sedm, Zodiac) a Aaron Sorkin (Pár správných chlapů, Steve Jobs)… (více)

Reklama

Reklama