Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Farms s pomocí svého společníka Vadinha objevuje nadlidské vlastnosti zděděné po předcích a připravuje se na souboj s padouchem Kobrasem. Ten totiž ukradl starobylý aztécký artefakt, s kterým může ovládat lidskou mysl. (koval45)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z najdivokejších a najbizarnejších superhrdinských filmov, čo moja pamäť siaha. To, čo najviac utkvie v mysli, sú neuveriteľne zle prevedené ,,lietacie,, sekvencie ( je zrejmé, že tu niekto svoj obor celkom neovládal ). Sú niečo medzi TURKISH SUPERMAN a SUPERMAN IV : THE QUEST FOR PEACE, kto obe snímky videl, vie o čom hovorím. A do toho nám znie akési čudesné bubble disco, akoby z detskej disneyovky zo 70. rokov. No proste, to treba vidieť a počuť. Mohol by som spomenúť aj ostatné superlatívy ( napr. herecký výkon Donalda Pleasencea, ktorý zrejme pred každou scénou vypil pol litra tvrdého ), ale nechcem vám kaziť zábavu. Budete vyplieskaní, či už v dobrom, alebo zlom. ()

pepua 

všechny recenze uživatele

Ono je úplně jedno, co všechno Pumaman dokáže, protože jako celek je ten film skutečně mizerný. Naivní, laciné, smešné a hlavně nudné. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uz viem, preco  sa reziser Alberto de Martino vykaslal na rezisersku pracu v 90. rokoch. Mizerny film, ktory xmrti unudi .. a rezisersky je to cira rutina  : 15 % ()

Hlavonozec 

všechny recenze uživatele

Kdybych viděl film v originální Italštině, velice pravděpodobně zamíří do odpadu. Já měl však to štěstí vidět tento skvostný kousek v českém rychlodabingu v podání toho nejlepšího rychlodabéra, jakého jsem měl tu čest slyšet. A takový zážitek, kdy vám smíchy praská bránice (vlastně i sanice), to je něco, co vám žádná moderní blockbusterová Marvelovka nezaručí. Pět hvězd je v tomto případě spíše můj guilty pleasure, protože i navzdory tomu, že je ten film absolutní sračka, by mi nevadilo se na to podívat znovu. ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Co Pumaman dokáže - tak to máme teleportaci, noční vidění a létání (pumy přeci létají úplně běžně, že jo?) Nepovedený, směšný film, ale ne tak, aby to bylo zábavný. Alespoň ne pro mě. A připadalo mi, že tu hlavní herec paradoxně hraje trochu druhé housle, víc mě bavil jeho indiánský pomocník. Nepotěšily mě ani nemotorné scény létaní. Jestli chcete neprofláknutý superhrdinský film, tak zkuste kouknout na "Supersonic Man" (1979), ten se mi líbil daleko víc. ()

Reklama

Reklama