Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V ten samý den, kdy jí před lety zmizela matka, se na poli objevil fascinující kruh v obilí. Pátrání po tajemství její minulosti začíná... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

shantim 

všechny recenze uživatele

Jedná se o další ze seriálů, jejichž hlavním tématem je nadpřirozeno. Někomu, zvláště v pozdní pubertě, může přijít takovýto televizní počin zajímavý, poučný a samozřejmě i zábavný. Mě ovšem naprosto míjí a při jeho sledování se nudím. ()

KatkaMach 

všechny recenze uživatele

Kdyby těch 12 dílů sestříhali na jeden film, bylo by to určitě zajímavější pokoukání. Je to rozvleklé a překombinované, hlavní hrdinka se pro mě postupně stává nesympatickou. Konec jsem ještě neviděla a dle toho jak kvalita klesá ani nevím jestli uvidím. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Existuje několik tzv. "sci-fi seriálů" bohužel srovnatelných s populárními veledíly typu Dallas nebo Okouzlení. Kruhy v obilí jsou mezi nimi No.1. Vyfintěné francouzské paničky a jejich alfatrubci v qádrech, prudce vykalkulované konspirace a intriky na druhou i na třetí, kdy každý člen široce rozvětvené rodiny skrývá nějaké strašlivé tajemství nebo aspoň cizoložství. Všechny krbové římsy jsou plné zásadních rodinných fotografií - aby bylo na co dlouze hledět, v každém domě je klavír, na kterém lze v náměsíčném tranzu vybrnkávat hlavní hudební téma znělky seriálu... A vy samozřejmě můžete tipovat kdo je vlastně čí otec, kdo bude přeqapivě čí dítě, jakou hrůzu spáchala místní Sue Ellen, že chlastá jako duha, kdy špenátoidní J.R. zjistí, že mu jeho manželka osudově zahla a kdo se pokusí koho oddělat, osouložit nebo zkompromitovat. A co je na tom sci-fi? Břichomluvecké švandy do lidí vtělených mimozemšťanů a sem tam nějaké ty skromné světelné efekty blankytné barvy. Telenovela jako vyšitá - včetně průvodních znaků, jakými jsou mizerné herecké výkony, neustálé křečovité přehrávání a líné tempo vyprávění. Jo, a jako bonus stárnoucí popstar z 80. let Lio, která kdysi okupovala hitparády s mile blbou písničkou Amoreux solitaire. Jakési kouzlo to celé přece jenom má, čert ví v čem. Vydržel až do konce - poprvé a naposled. ()

Reklama

Reklama