Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při celostátním castingu musí tanečníci zapůsobit na porotce nejprve vlastním tancem a poté choreografií. Ti, co projdou konkursem, jsou pozváni do Las Vegas, kde se spojí se špičkovými choreografy, každý ve svém jedinečném stylu. (oficiální text distributora)

Recenze (20)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Třetí sezonu právě vysílá AXN a na některé tanečnice se opravdu velmi dobře dívá, i když soutěž schématem (ne)podobná třeba Superstar má opět klasické mínusy a nevýhody. Komerční Amerika některé okamžiky hodně přepaluje a jejich láska k "americkému snu "je nepopiratelná,i když pro obyčejného evropana zbytečně se opakující a nudná. V ČR by se těžko našlo dost tanečníků na 6 sérií, kolik stihli v Americe... Když však vezmu pouze čistý pocit ze soutěže, bylo to úchvatné. Zábavné, tance měli šťávu, ženy byly krásné, páni tancovali jak jen mohli, choreografové vymysleli skvělá čísla... Třetí sezona na prahu dokonalosti, jen za to schéma lehce ubírám )a za to že si Cat s Nigelem nezatancovali, jak slibovali). ()

balone 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem americkou verzi, viděl jsem australskou a opravdu jsem si tam některá vystoupení zamiloval (viz. můj profil), tahle soutěž by u nás takové obliby ani kvality nedokázala dosáhnout už jen z důvodu, že by pro tyto lidi nečekala tak perspektivní budoucnost jako v Usa či v té zmiňované Austrálii. Za další neni tu tolik talentovaných lidí, kteří by dokázali to co v těch dvou státech a ani tu nejsou dostateční choreografové, co by vytřískali z těch tanečníků takové pohyby, jako se tančí v této soutěži. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Nedokážu pochopit, kde se tak talentovaní lidé pořád berou, a proč jsou v 99% případů absolutně (nezaslouženě) neznámí. A taky nedokážu pochopit, podle čeho rozhodují porotci a diváci, když mají někoho vyřadit, protože mně osobně (zvláště v posledních kolech) příjdou všichni soutežící napsoto úžasní - takoví pokořitelé gravitace. Ačkoliv je to jen další soutež z řady sobě podobných, je to narozdíl od ostatních navíc úžasná exhibice, na kterou se skvěle kouká. A nedivím se, že tohle nehce u nás nikdo převzít a spustit - nedovedu si představit, jak rapidně by šla kvalita dolů. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S3: Pre mna to jedine, co sa v lete 2009 dalo vecer v TV sledovat. S7: Sutaz ako taka sa mi paci, byva sranda. Len mi pripadalo, ze najlepsie vystupenia boli este v prvej polovici sutaze s Top11... Mozno tym, ze vypadol oblubeny tanecnik. :) S6: Nejak slabsi tanecnici i choreografie. Ale nie zle. S8: Trochu prekombinovane a so sutaziacimi som si nevytvorila ziadne puto. Chlapci tento rok naozaj neboli nic extra. Slavni ludia v porote boli prijemnym ozivenim, chybala mi Mia. Moj favorit skoncil druhy, tesnotka. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Milujem tanec, je to veľký dar od Boha, ktorý máme. Asi najlepšia súťaž, akú som kedy videl. Tie choreografie, tie pohyby, tá radosť, to umenie, ten cit, skrátka úžasné. Od milovníka tanca, nedostane tento program nič iné, ako päť hviezdičiek, lebo je to kvalita. Pripomenulo mi to všetky moje krásne chvíle s tancom, veľmi ma to inšpirovalo. Súťažné relácie väčšinou svojou komercionalitou bývajú otrasné, toto však bolo iné a zabavilo ma to, necítil som sa trápne a ani to nebolo nevhodné so zlou myšlienkou. Naopak to bolo niečo kreatívne s rôznymi témami a myšlienkami, pri ktorých sa mi radovala duša. Je to akási moderná obdoba kalokagatie, rozvoja ducha a tela. Pohyb tela do rôznych polôh v ktorých vyzerá človek sexi alebo neobyčajne ohybne v rôznych pózach, ktoré svojou rýchlosťou a menením v priestore vďaka rôznym farbám osvetlenia a oblečenia vytvárajú neobyčajné pocity, ktoré s vami na diaľku hýbu. Otázka je len, čo považovať za tanec a podľa mňa je hneď aj odpoveď, že viac pohybov, ktoré nie sú len o chôdzi, behu, či prevaľovaní sa. Kto to zvládne zaujímavejšie a viac nadchne vyhráva. Hudobne to bolo tiež zvládnuté a moderátorsky to bolo tiež prijateľné. Nádherné! ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

Nejsem vyznavač natož znalec tance, ale přesto mě na tomto pořadu něco upoutalo. Asi to budou zajímaví ti lidé a hezký holky. ()

BaruM 

všechny recenze uživatele

Úžasná show plná talentovaných lidí. Porota milá a vtipná, profesionálové jsou opravdu charismatičtí a umí skvěle pracovat s "amatéry" - těžké použít tohle označení. ()

casef 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí 3 série na AXN, musím hodnotit, jako vynikající. Vtipná porota, pěkná moderátorka, výborní a talentovaní soutěžící, kteří opravdu musí dřít a naučit se všechny složité choreografie. A doufám, že se budou vysílat ještě nějaké další ročníky, tuhle soutěž jsem si opravdu zamiloval. ()

KeiGe 

všechny recenze uživatele

Konečně show, kam mají šanci se dostat jen ti, kteří na to fakt mají. Aneb lidech, kteří tancem opravdu žijí a je radost dívat se na ně. ()

Ajka13 

všechny recenze uživatele

Určitě lepší než všechny jiné show typu Superstar atd..., ale nejvíce mě bavily castingy, u přímých přenosů už jsem se trochu nudila. A viděla jsem pouze 6. sérii. ()

ReTeZa 

všechny recenze uživatele

Mia Michaels je mou největší oblíbenkyní.. Její choreografie jsou opravdu fascinující... Billy Bell je tanečník nad tanečníky..! Myslím, že i u nás by tento typ pořadu měl šanci (narozdíl už od tak profláknutých všehotalentových soutěží) a i naše česká a slovenská taneční scéna má velice dobré tanečníky, jen to není tak rozšířené a hlavně masově populární jako v USA... ()

Karin. 

všechny recenze uživatele

Sledování téhle show si opravdu užívám. Super choreografie, příjemní tanečníci a porota, která tomu naštěstí rozumí. Zatím jsem viděla pouze americkou verzi a ta mě velmi oslovila. A stále mě překvapuje, kde ty talentované tanečníky berou. ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv podobný druh soutěží moc nemusím, tahle má něco do sebe. Je pravda, že jsem nikdy nevydržel sledovat celou sérii, ale občas jsem nějaký ty díly viděl a vždy jsem byl spokojen. Hlavně mě zde zaujala porota. Na nich bylo znát, že tanci rozuměj, že ho máj rádi, a hlavně neměli tolik debilních keců, jako např.: v český superstar,... ()

Lujna 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád tanec, na tomto si rozhodně smlsne. Stačí jen přeskakovat stupidní americké kecy a plnou pozornost věnovat naprosto úžasným tanečníkům. ()

Reklama

Reklama