Reklama

Reklama

Oblast 51: Pravda nebo fikce?

  • USA Area 51: Fact or Fiction (více)
Ukázka z filmu

Co se v Oblasti 51 odehrává? Toto vyšetřování odhaluje dosud neznámé skutečnosti o supertajné letecké základně. Nejvyspělejší satelitní technologie nám umožní nahlédnout do útrob místa, jehož existenci vláda Spojených států stále popírá. Náš tým stráví 24 hodin zkoumáním důmyslného systému bezpečnosti i atmosféry strachu, které tuto odlehlou pouštní oblast obklopují. Naši vyšetřovatelé odkrývají pravdu kolem testování letadel, nejpřísnějšího utajení, k jehož zachování jsou všichni pracovníci základny zavázáni. Oblast 51 je nejostřeji hlídané a zároveň nejzáhadnější vládní zařízení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (27)

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument postavený na pravdě oblasti AREA51. Zaměstnavatelé, oblast, senzory pohybu v oblasti 40mil, eskorty, v noci podivuhodná letadla a zajímavé světla s kterýma se jen tak nepotkáváme a vše utajený, ale proč? Můžeme se jen zamyslet, ale vládní zařízení jen tak nějakou informaci z ruky nepustí. Dokument, který si na nic nehraje. AREA51 je neoddiskutovatelná oblast o kterém se "asi" nikdy nedozvíme. ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Tyhle americké pořady, kdy se sejde skupina "odborníků" a během 1 dne se pokouší vyřešit nějakou záhadu, mě už začínají pěkně štvát. Člověk se skoro nikdy nic nedozví, některá fakta se raději zopakují minimálně 5krát. A pak přijdou s nějakou jobovkou, ze které si máme sednout na prdel? Odebral bych tomu statut dokument. ()

Reklama

Nolanofil

všechny recenze uživatele

Dokument o legendárnej oblasti 51. Nie je ničím výnimočný a miestami nezaujímavý a nudný, nakoľko sa jedná o tému vďačnú, je to dosť smutné. Celý čas nás tvorcovia snažia presvedči,ť že objasnia niečo veľké a pri tom nám len povedia všetko čo už vieme, že AREA 51 existuje. Ale čo sa odohráva vo vnútri len letmo načrtnú. Tomuto sa povie, maximálne nevyužitý námet. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Je vidět, že přes jakoukoliv snahu o nějaké odhalení, k čemu se oblast 51 vlastně doopravdy používá, legálně nelze zjistit. A rovněž ani nelegálně, neboť americká vláda to má tvrdě pod kontrolou. To ale ještě neopravňuje tvůrce dokumentu, aby na to diváka nalákali a pak ho dusili zbytečnými žvásty a honbou za ničím tři čtvrtě hodiny. Kdyby byl dokument krátkometrážní maximálně do 20 minut hodnotil bych určitě jinak. Takhle to ale stojí za pytel. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Dobrodružně pojatý dokument o Oblasti 51, kde se neobjeví ani jedno UFO, ani jedna přikrášlená historka o pozorování a ani žádné záběry mimozemšťanů. Jde v něm čistě jen o to, prokázat, zda Area 51 existuje, potvrdit, že je funkční, odposlouchávat jí a pozorovat, případně vypátrat její zaměstnance a pokusit se je přemluvit k rozhovoru. Super dobový dokument z doby, kdy se skutečně o základně ještě moc nevědělo. Pokud se na něj někdo podívá teď, pochopitelně se unudí. I když jsem viděl lepší (novější) dokumenty, tento mě bavil, protože se rád podívám na racionální myšlení a způsob prokazování, než jen na pseudoreálné záběry domací VHS a povídačky z třetí ruky..... 70% http://www.youtube.com/watch?v=ws3TZVSzYdc ()

Reklama

Reklama