Reklama

Reklama

Co takhle dát si Gotta

(pořad)

Obsahy(1)

Unikátní písničky, které nezestárly, a humor, který přetrval.
"Zdá se, že jediná jistota, která nám ještě zbyla je Karel Gott," říká hned v úvodu Marek Eben. Ano, Karel Gott i přes veškeré proměny našeho hudebního světa je u diváků v naprosto výjimečném a jedinečném postavení. Těžko bychom hledali osobnost, která by zůstávala tak dlouho oblíbená a respektovaná. Česká televize připravila v roce 1999 střihový pořad z nejúspěšnějších písniček, scének a vyprávění jako dárek jubilantovi k šedesátým narozeninám. Mohli jste vidět a slyšet Karla Gotta od jeho začátků, jeho živá vystoupení na koncertech a sledovat jeho profesionální a stále stoupající pěvecké výkony. Ohlas diváků i Karla Gotta byl vynikající. Tak proč vám tento neobyčejný zážitek nezopakovat, když uplynulo 10 let od vzniku střihového pořadu a Karel Gott oslavuje další významné jubileum. Oslavenci gratulujeme a přejeme si, ať se Karel Gott všem opět líbí! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

triatlet 

všechny recenze uživatele

14.7., to bude přegottováno. Pokud by bylo přegottováno v podobném stylu, pak by mi to vůbec nevadilo. Střihový pořad, který si zaslouží respekt: nejen za pěvecké umění Karla Gotta, ale celkově za výběr "toho nejlepšího; nejen za zpívání, ale i za mluvené slovo. Gott zaslouží uznání i za to, že si dokáže dělat legraci i ze sebe. ()

Reklama

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Gott ztepilý neherec, které mu však naše vlast již špatný herecký přednes odpustila, hlavně že zpívá a Ti, kdo mu "sekundovali", ale tak krásně a mile.. :-)) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Božský Kája je prostě nesmrtelný…“ Občas vážně nejsou tyhle ty staré pořady-dokumenty od věci. Když už v televizi dávají stále větší hovno. Gotta jsem sice zrovna moc neposlouchal, ale musím uznat, že byl PAN zpěvák a některé jeho písničky se mi i líbí. Navíc se mi líbila i forma jakou to bylo natočené a člověk se u toho i zasměje. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama