Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární snímek The OPUS je něco jako další krok k úspěšnému filmu TAJEMSTVÍ (2006). Film dodává novou energii a nové informace, které se týkají lepšího a šťastného života, kde se nám mohou splnit všechna naše přání... (ČSFD)

Recenze (22)

JoseBenes odpad!

všechny recenze uživatele

Vaření z vody, protože důležitá myšlenka motivačního filmu by se dala shrnout do jediné věty. "Zvedni tu tvoji zadnici a dělej něco, aby tu na světě zůstal tvůj odkaz, protože tenhle kluk oslepl, i tak se stal mistrem nad mistry a dneska jeho potomci vydělávají z autorských práv." Děkuji, nechci, ne tímhle způsobem, jakým je mi to předkládáno. Zatímco The Secret bylo objevné a hodnotné, z tohohle snímku je mi na blití. Jak to bylo amatérsky natočené, ti samí řečníci opakují stejné věci pořád dokola, rádobydráždění slzných kanálků...Secret pět, Opus odpad. V téhle symfonii byly všechny tóny falešné. ()

ihroch odpad!

všechny recenze uživatele

Kvalitatívne ešte niekoľkokrát horšie než Secret. Sprievodný príbeh je na hranici únosnosti, herecké výkony strašné, patetická hudba neznesiteľná. Jediným zlepšením je, že autori oproti predchodcovi aspoň uznávajú dôležitosť práce. Ak sú toto tí skutočne úspešní ľudia dneška a autority v čomkoľvek inom než zarábaní peňazí tak ďakujem pekne. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Film je v podstatě hodně podobný filmu Tajemství. Pouze už se tomu neříká ,,tajemství", protože tvůrci nejspíš počítají s tím, že lidé film Tajemství viděli, tudíž už se to za tajemství považovat nemusí. Ke své teorii pozitivního myšlení přidávají jeden zcela zásadní aspekt. Sny se samozřejmě nesplní, pokud budeme sedět doma na gauči. Pokud tedy není naším snem sedět doma na gauči, což zde asi 65 minut neustále opakují. Ten hudebníkův mini příběh na mě nijak nezapůsobil. Lepší 2*. ()

Rigo 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentů zaměřujicí se na motivaci sebe sama a dosahování svých cílů. Narozdíl od Tajemství je Opus určitě stravitelnější, což je dáno probíhajícím příběhem na pozadí a sdělované inforomace budou pro většinu přijatelnější. Film neodsuzujte, dokud se na něj nepodívate. Pro mě je jednozančným přínosem. ()

chalp 

všechny recenze uživatele

Slaboduché pokračovanie jedného z najpútavejších dokumentov, ktoré som mal možnosť vidieť...The Secret.Absolútne zrejme mierené na širšie publikum aj keď so slabším rozpočtom, nebyť slzomasturbačných epizódiek Morrisa Goodmana a Luan Mitchell, neviem ako by to dopadlo.V každom prípade určené pre ľudí, ktorým buď Tajomstvo nezafungovalo, alebo mu pre jeho jednoduchosť neverili. ()

Zajímavosti (1)

  • Pokračovanie úspešného dokumentu The Secret, ktoré nám odhaľuje tajomstvá života. (Cappuccino)

Reklama

Reklama