Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokumentární snímek The OPUS je něco jako další krok k úspěšnému filmu TAJEMSTVÍ (2006). Film dodává novou energii a nové informace, které se týkají lepšího a šťastného života, kde se nám mohou splnit všechna naše přání... (ČSFD)

Recenze (22)

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Pokud vás zaujal dokument Tajemství, rozhodně byste si neměli pokračování v podobě tohoto dokumentu nechat ujít. Zaměřuje se na samotné, konkrétní využití poznatků z Tajemství a celý snímek je podle mě natočen trochu přívětivější formou, protože zde na pozadí povídání běží ještě příběh jistého fiktivního umělce Vincenza Vivaldiho, který má zřejmě zastupovat skutečného Antonia Vivaldiho. Samozřejmě tento příběh je příkladem pozitivního myšlení. Já hodnotím opět za 5* a osobně se mi Opus líbil ještě víc, než Tajemství ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Možno už nie tak originálne a strhnujúce ako o dva roky mladší The Secret, ale aj tak veľmi milé spracovanie myšlienky: praj si čo chceš, ver v to, pracuj na tom a dosiahneš to. A aj keby sa táto myšlienka dala skĺbiť do jednej vety, som rád že vznikajú takéto "dokumenty". Predsa len je to niečo, čo ma v dnešnom negatívnom svete plnom zlých a drastických správ aspoň na pár okamžikov naplní pozitívnymi myšlienkami a pocitmi. Som si istý, že to takto funguje, len tomu treba samozrejme veriť. Každému tento film vrelo odporúčam. Stratený čas to určite nie je, o nič viac ako každovečerné správy... ()

Reklama

JoseBenes odpad!

všechny recenze uživatele

Vaření z vody, protože důležitá myšlenka motivačního filmu by se dala shrnout do jediné věty. "Zvedni tu tvoji zadnici a dělej něco, aby tu na světě zůstal tvůj odkaz, protože tenhle kluk oslepl, i tak se stal mistrem nad mistry a dneska jeho potomci vydělávají z autorských práv." Děkuji, nechci, ne tímhle způsobem, jakým je mi to předkládáno. Zatímco The Secret bylo objevné a hodnotné, z tohohle snímku je mi na blití. Jak to bylo amatérsky natočené, ti samí řečníci opakují stejné věci pořád dokola, rádobydráždění slzných kanálků...Secret pět, Opus odpad. V téhle symfonii byly všechny tóny falešné. ()

Rigo 

všechny recenze uživatele

Další z dokumentů zaměřujicí se na motivaci sebe sama a dosahování svých cílů. Narozdíl od Tajemství je Opus určitě stravitelnější, což je dáno probíhajícím příběhem na pozadí a sdělované inforomace budou pro většinu přijatelnější. Film neodsuzujte, dokud se na něj nepodívate. Pro mě je jednozančným přínosem. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Tajemství se mi moc líbilo a můžu upřímně říct, že mě nasměrovalo jiným lepším směrem. Neříkám, že mi od začátku změnilo život, to by byl asi přehnaný výrok, ale od té doby, co jsem Secret viděl, mám zkrátka ze svého života lepší pocit. Těšil jsem se tedy, co přinese pokračování. Bohužel jsem byl malinko zklamaný. Celých 70 minut bylo založeno na neustálém opakování základních pilířů pořád dokola, které by se daly vystihnout třemi hlavními body a popsat v pár větách. Samozřejmě si člověk z toho něco odnese, ale už toho je mnohem méně, než co si člověk odnesl po dokoukání Secret. Ovšem nejspíš to bude tím, že v Secret bylo řečeno zkrátka vše. Takže Opus se už v podstatě opakoval. I když uznávám, že přinesl opět jiný pohled a pár zajímavých prostředků k lepší budoucnosti. Na závěr ještě pro upřesnění sem napíšu ty 3 základní pilíře, na kterých to celé stojí: 1) VIZE 2) PLÁN 3) VÝKON (AKCE). Opus tedy nepřinesl nic nového a převratného. 70% ()

Zajímavosti (1)

  • Pokračovanie úspešného dokumentu The Secret, ktoré nám odhaľuje tajomstvá života. (Cappuccino)

Reklama

Reklama