Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Sakryš, škoda, že chyběl nějakej klip, kde si někdo namele držku, mohla by taky téct krev nebo mít někdo něco zlomeného, popřípadě by mohl někdo zhebnout. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Zamlada jsme na to čuměli pořád, i když s postupem času ("dospívání") mi to přišlo čím dál trapnější. V klidu 2*. (s Žilkovou jsem neviděla ani jeden díl, takže netušim, jak to zkazila) ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hrubeše, podobně jako Novotného jsem nikdy nemusel..Oba co se týče fyzické stránky stejní o občasné nechutnosti a trapnosti už ani nemluvím..Rychlého Natočto a Dejdarovi Ptákoviny jsem měl v téže době raději.. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdyby to neuváděl arogantní Eduard Hrubeš (alespoň tak na mne působí) tak by to bylo i za víc hvězdiček ode mne. Jinak dobré, občas jsme na to koukli a zasmáli jsme se scénkám :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Karlos80 si opět vzal mou radu k duhu, ale ono to jinak nejde, než upozorňovat na blbosti přímo, že? Hrubeš nebo Novotný, ono se ti to plete všechno stejně ;) Natočto bylo ovšem horší. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla to byť priemerná zábavná televízna show zameraná na premietanie vtipných domácich video záznamov. Podobných relácií sa objavilo na našich obrazovkách už množstvo. Nie je to nič originálne, ale sem tam sa na niečo také dá pozrieť. Ako sa hovorí, zabiť čas. Niekedy sa tam mihnú aj celkom podarené zábery. Lenže to ako toto moderoval Eduard Hrubeš bolo niečo útrpene odporné. Tento starý cap sa naozaj hodí len do tej priblblej Veľkopopovickej Kozlovky. On z toho spravil úplny odpad! ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

,,Hele, hele, Mařka, von upad na koule! No fakt, roznožmo hópnul ze střechy na plot, to je debííííl. Jé che che che". ,, No jo, starej, ten bude k hovnu jak ty! Íchi chi cháááá". A tak si tak proplouvá běžná rodina svým romantickým večerem, sosá bránik a přikusuje zaviláče či utupence. Ze slizu uplácaný Hrubeš zaznamenal před lety takový úspěch, až nám ho musí srát do obýváků dodnes. ,,Juj, táto, sekačka a koťátko, kotě a sekačka, to bude prdel.... ááááá je to tady, už lítá krvavej šlem a masokostní mouka! Pojď, natočíme taky nějakou hlínu a pújdeme do bedny, vyhrajeme kameru a sousedovic Toníček pukne vzteky! Podstrčíme malý třeba žiletky, ne? Nebo dáme babce prohánědlo do žrádla a zamkneme hajzl, to bude bžunda, panečku. A víš co? Víš co? Počkáme do prvního úterý sudého měsíce přechodného roku, až to na nás zase přijde, a frkneme do soutěže naše třicetivteřinové sexuální eskapády, no to se národ smíchy posere!" ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Občas nějaký slušný video tam bylo. Dneska už by to nepobavilo. / Viděné epizody cca 90.dílů / ( Hodnocení: 4/10 ) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdy ubohé a někdy humorné klipy bych za normálních okolností ohodnotila průměrem, ale to by tenhle pořad nesměl uvádět všech trapáků král Eda Hrubeš. Nevím, kde tohohle absolutně nesympatického a nevtipného bimbasa vyhrabali, každopádně poslouchat jeho debilní anekdoty, kterým se smál jen on sám, bylo skutečným utrpením (fakt horší než Novotný, Rychlý a Bubílková dohromady). 25% za klipy se zvířátky. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tento pořad jsem sledoval dost často. Pobaví a soutěž je taky dobrá. Hrubeš sice nic moc, ale o něm to nebylo. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Uprděný Eda byl už od dob Kozlovky nesnesitelný. Tady jen rozvinul svůj pampersový půvab a ve spojení s home videi ze života hmyzu namíchal pekelný koktejl, který mě vždy spolehlivě vymrštil k ovladači TV:-)) ()

Jacinda odpad!

všechny recenze uživatele

odvar natočta, který možná vznikl dřív ale stejně je to odvar. videa trapná a některá i odporná. nezapomenu na nějaké video se zvířetem, které mělo být vtipné, ale aktéra bych popravila stejně jako ty lidi co se tomu smáli...never again ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

hrubeš je tragéd a smát se pádům do bazénu nebo týrání zvířat prostě neumím a nebudu. 2 hvězdy za to, když tam nebylo zrovna to, co jsem teď zmínil... 40% ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

"Jede děcko po dvorku, dostalo k narozkám novou motorku, otec režisér povolil u kolečka matičku, aby si synáček namlátil hlavičku, buch bum bác kop, otec křičí: STOP!, spokojeně kontroluje zbytek ratolesti, zjistil, že si rozlámala všechny kosti. Matka se drží za hlavu, naříká: PROČ!?, otec zvedá kameru: "Neváhej a toč!" ()

Reklama

Reklama