Reklama

Reklama

Vraždy mezi muškáty

(seriál)
  • Německo Mord mit Aussicht
Německo, (2008–2024), 40 h 25 min (Minutáž: 45–50 min)

Tvůrci:

Marie Reiners

Hrají:

Caroline Peters, Bjarne Mädel, Petra Kleinert, Hans Peter Hallwachs, Max Gertsch, Sophie Rois, Christoph Maria Herbst, Friederike Frerichs (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Komisařka Sophie Haasová je z Kolína přeložena na venkov, kde nastupuje jako vedoucí inspekce. Počáteční šok z místních poměrů je značný. A nejen na její straně. Zvlášť když se rozhodne objasnit staré případy. (TV Prima)

Recenze (23)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Uhm, Vraždy medzi muškátmi sú skrátka jeden nezameniteľný originál. A hoci ide o kriminálny seriál, tvorcovia nasadili ľahší tón, vidlácku atmosféru a hercov, ktorí vyzerajú, že sa na miesto vraždy dostali viac-menej náhodou. Nechápte ma zle - občas je seriál skutočne vtipný a istá absurdnosť mi nijak nevadí, lenže všetko má svoje hranice a tento seriál dostatočne nesplňa ani jednu z úloh, ktoré si vytýčil - baviť a zaujať. Zaujímavý pokus, ako oddychovka ujde, ale to je všetko. ()

Palvinie 

všechny recenze uživatele

Proč pořád jenom vraždy? V Midsomeru, z Juarezu, v Kaifecku, v Kitzbühelu, v kruhu, v Londýně, v močálech, v muzeu, v Oxfordu, v Radiolandu a já nevím, kde ještě. Proč ne třeba nákupy, zásnuby? Nebo cokoli jiného, pozitivního. Už je to nuda a hlavně trapas. Kriminálky jsou fajn, ale nic se nesmí přehánět. Nemluvě o tom, že pokud někdo pořád sleduje seriály s názvem "Vraždy v *něčem*", tak už se to dá považovat za nějakou prapodivnou úchylku. No, něco k těmto vraždám. Nějak si neumím vysvětlit, proč se tu skoro nemluví. Herci zapomněli text a tvůrci si nemohli dovolit natočit to znovu kvůli nedostatku peněz? Nebo se vracíme do období němých filmů? Nebo to je cílené za vidinou napjatého diváka (jestli jo, nefunguje to)? Dále pokusy o vtip. Eh? "Letí vosa, bum do nosa!" Hahaha. Ne. Tohle pobaví možná tak nějakého velmi velmi velmi nenáročného diváka a nebo člověka, co se opravdu moc rád směje. Jediné plus, které tenhle seroš má, je venkovské prostředí. Němci jsou dobří v kde čem, ale ve filmové tvorbě jim to až tak neklape. ()

Reklama

kouBaMW 

všechny recenze uživatele

Pilot díl se mi líbil hlavně tím, že si udžel moji pozornost i bez složitých mord případu, speciálních efektů a jiných nesmyslů dnešních kriminálek.. Třešnička na dortu je vůz komisařky E30 cabrio, sice tam jezdí dva různé typy a s přehazováním SPZ si hlavu nelámali, ale i tak je to radost pohledět :) ()

Fenris 13 

všechny recenze uživatele

Parádní vidle! Tento pokus o kriminálku je v současnosti mým nejoblíbenějším guilty pleasure. Skoro bych nevěřil, že si Němci dokážou dělat srandu sami ze sebe. Samozřejmě na klasiky jako je Poirot či Midsommer se to nechytá ani náhodou, to je úplně jiná liga, ale nedělní dopoledne si bez toho takřka nedovedu představit :-) ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál na nedělní rána při kafíčku. Tyhle seriály mám ráda - jako třeba i Big Bena. Je v nich krimi zápletka, soukromé vztahy, ale i humor, kdy si Němci sami ze sebe dokáží dělat srandu - to se u nás moc nevidí. Postavy jsou potom tak nějak "lidštější". Také většinou v atraktivní prostředí (u Big Bena to byla malebná bavorská vesnička). A to kvituji. Takže se u toho náramně bavím v dnešním filmovém "tragisvětě" je to světýlko v tunelu. ()

Galerie (412)

Zajímavosti (1)

  • Vraždy mezi muškáty byly v roce 2014 nejsledovanějším seriálem v Německu.
    (vlaasek)

Reklama

Reklama