Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká varianta českého Valentina Dobrotivého. Vrcholí soutěž o nejlepší slogan s hlavní cenou 25 tisíc dolarů. Kolegové jednoho ze soutěžících, netrpělivě očekávajícího vyhlášení výsledků, vytvoří falešný telegram, ve kterém stojí, že vyhrál. Dotyčný v euforii vyrazí se svou přítelkyní pro výherní šek a na velké nákupy. (IQ Tiqe)

(více)

Recenze (5)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Preston Sturges ve svých prvních dvou filmech tematizuje společenský úspěch a moc peněz. Chudí, kteří se dokáží díky svým schopnostem, ale hlavně štěstí a náhodě (bezdomovec v Great MacGinty, výherní slogan v Christmas In July) vyšvihnout nahoru. S humorem, ale rozhodně nechybí velký dotek reality. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Stejný scénář už jsem viděl (viz Valentin Dobrotivý), takže mě nemělo moc co překvapit. A i když jsem se těšil (česká verze je výborná), spíš jsem zklamaný. Těžko věřit, že se těch 67 minut tolik táhlo. Základní myšlenka (vtip) je skvělá, ale kolem je spoustu nezáživné omáčky. # [viděno: TV, 2.0->5.1, EN sub]# příběh 6 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Milý nenápadný film, ktorý nevybočuje z priemerných parametrov. Preston Sturges vo svojej tvorbe určite ponúkol lepšie kusy. Štvrtá recenzia. ()

Reklama

Reklama