Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vendelín Kawkowski, stydlivý a uzavřený hoch s prapodivným jménem nastupuje první den na směnu do hospody třetí cenové kategorie jako číšník. Hned se mu v lokále zalíbí Jana, mladá a pohledná návštěvnice, které plní všechna přání. Seznamuje se také s dalším pravidelným hostem, Zdenkem, který nesnáší mladé lidi a dává jim to setsakramentský najevo. Samozřejmě ani Vendelín není vyjímkou. Přes všechny nepříjemné situace, které mu připraví protivný a zlomyslný Zdeněk a dva líní, svérázní kuchaři, kteří plivou hostům do jídla stále Vendelín věří, že se s dívkou sblíží a počátek jeho pracovního života se pro něj stane také počátkem milostného života. Povede se mu to? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 3/10/// +trochu jsem se bavil, začínajícím režisérům se podařilo obsadit do rolí celkem známé herce -ovšem divím se, že tu nabídku přijali, je to hodně nechutné, otec se náhodou díval a po pěti minutách hodil šavli, to mluví samo za sebe/// Docela jsem byl zvědav a zároveň se těšil na tvorbu mladých tvůrců. Bohužel mi to prostředí a to co se tam odehrávalo moc nesedlo a díky tomu dneska budu bez večeře./// Celkem 38%/// ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Teda málem jsem se poblil, když jsem viděl Kotka "hltat" to nahemlovaný jídlo. "Heleď, támhle ten pán, má na vodítku hovno. Dvanáctej kretén!" 50% ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Paradni jednohubka a necekane prekvapeni! Vendelin Kawkowski v podani Kotka super, dost mozna jeho nejlepsi vykon vubec. A "mravokarce" Zdenek Vencl byl neodolatelnej :-) ()

psychous3 

všechny recenze uživatele

slatkac to řekl více nežli výstižně... ... a k té komediii :D já se teda bavil a obdivuju nervy Vojty Kotka, protože já bych mu jednu vrazil už po druhý větě co mu řekl, vtip to má a celkem to jde, jenom škoda, že je to tak krátký... ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Proč ne, sice to bylo krátký, ale určitě zábavnější než některý dvouhodinový paskvily, co v posledních letech točí čeští režiséři jako žánr komedie. ()

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Klasicky trapně toporný Kotek, tady to naštěstí tolik nevadilo. Tradičně příšerná Vondráčková L. ... co čekat. Ale jako taková "bakálářská" epizodka celkem fajn. ()

Boudyy 

všechny recenze uživatele

Dávám plných 45 % a dvě hvězdy. Jednu za sexy Lucinku a druhou za občasnou dobrou hlášku. Jinak nechápu, proč se nechal hlavní hrdina, číšník Vendelín, zastrašovat "Zdeněčkem" kecy o tom, že "pokud tu svíčkovou nesežere, on to pošle na rozbor", když ten talíř držel v ruce a mohl ho odnést do hajzlu. ()

itchyk86 

všechny recenze uživatele

solidní a zábavný kraťásek, jen mi trochu vadí těžko uvěřitelná realičnost, na které to má přitom asi být postaveno a předvídatelnost, ale bavil sem se povětšinou velice příjemně:) ()

R.Drson 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozím počinům značný propad. Po řemeslné stránce není co vytknout, ale to je tak všechno. Příběh tu sice je, ale jako komedie naprosto selhává. ()

Diegog4 

všechny recenze uživatele

Velmi kvalitní snímek s pravdivým podáním, jak to chodí, kolikrát i v českých kuchyních. Doporučuji všem a budte slušní k obsluhujícím, neboť jak říká jeden film "neser lidi co ti připravují jídlo" ()

Reklama

Reklama