Reklama

Reklama

Kdo chce s vlky žíti

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2003, 30 min

Obsahy(1)

Dokument V. Chaloupka o soužití s divokými zvířaty. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemné osobní okénko do života pana Chaloupka, který natočil několik krásných večerníčků z prostředí zvířecí říše, které mě osobně velmi oslovily. Vyprávění o vztahu k zvířatům, zkušenosti z částečného ochočení divokých zvířat, jejich chování a hlavně historky z natáčení. 80% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové vyprávění u čaje o zvířatech. I vlci do České přírody patří a mají ekologickou funkci redukce zvěře. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pohodový medailonek o Václavu Chaloupkovi a "jeho zvířátkách". Oddanost zvířat k Václavu Chaloupkovi dokazovala např. nejen selata, která za ním poslušně šla, ale i veverčata. Krásné záběry na Šumavu. Odvysíláno 12.7.2009 ve Večeru na téma... Nebezpeční mazlíčci. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Ohlédnutí za zvířecími televizními projekty slovy jejich lidského protagonisty, které ovšem vyznívá trochu studeně, občas bez většího nadhledu moralizuje a především naznačuje, jak velká produkční a režijní práce stojí za povedenými příběhy čtyřnožců. 2-3* ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Krása si najít vztah s lesní zvěří. To co se většině lidí za svůj život nepovede. Ještě ochočit sladkovodní ryby a ptáci a je to komplet v našich poměrech... ()

BlackVelvet 

všechny recenze uživatele

Krasny dokument o krasnem cloveku - myslim to vazne, protoze takhle pozitivni a respektujici vztah ke zviratum ma malokdo a kdyby takovy nazor zaujalo vice lidi, tak vypada planeta jinak. Myslim, ze pan Chaloupka je vazne borec v nejlepsim slova smyslu a libi se mne, ze zvirata bere jako takova jaka jsou, jak v pozitivnim tak negativnim smyslu a plne si uvedomuje, ze zvirata maji svou osobnost, povahu a ze nejsou podrazena cloveku. Moc hezky a zajimave natoceno, s historkama z nataceni, s historkama o zviratech atd. ()

Reklama

Reklama