Reklama

Reklama

Kdo chce s vlky žíti

(TV film)
Dokumentární / Krátkometrážní
Česko, 2003, 30 min

Obsahy(1)

Dokument V. Chaloupka o soužití s divokými zvířaty. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

BlackVelvet 

všechny recenze uživatele

Krasny dokument o krasnem cloveku - myslim to vazne, protoze takhle pozitivni a respektujici vztah ke zviratum ma malokdo a kdyby takovy nazor zaujalo vice lidi, tak vypada planeta jinak. Myslim, ze pan Chaloupka je vazne borec v nejlepsim slova smyslu a libi se mne, ze zvirata bere jako takova jaka jsou, jak v pozitivnim tak negativnim smyslu a plne si uvedomuje, ze zvirata maji svou osobnost, povahu a ze nejsou podrazena cloveku. Moc hezky a zajimave natoceno, s historkama z nataceni, s historkama o zviratech atd. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

Ohlédnutí za zvířecími televizními projekty slovy jejich lidského protagonisty, které ovšem vyznívá trochu studeně, občas bez většího nadhledu moralizuje a především naznačuje, jak velká produkční a režijní práce stojí za povedenými příběhy čtyřnožců. 2-3* ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Pohodový medailonek o Václavu Chaloupkovi a "jeho zvířátkách". Oddanost zvířat k Václavu Chaloupkovi dokazovala např. nejen selata, která za ním poslušně šla, ale i veverčata. Krásné záběry na Šumavu. Odvysíláno 12.7.2009 ve Večeru na téma... Nebezpeční mazlíčci. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Příjemné osobní okénko do života pana Chaloupka, který natočil několik krásných večerníčků z prostředí zvířecí říše, které mě osobně velmi oslovily. Vyprávění o vztahu k zvířatům, zkušenosti z částečného ochočení divokých zvířat, jejich chování a hlavně historky z natáčení. 80% ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové vyprávění u čaje o zvířatech. I vlci do České přírody patří a mají ekologickou funkci redukce zvěře. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama