Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Multimilionář Ezra Ounce je extrémní moralista, který netrpí výstřednosti žádného druhu. Již se mu podařilo vydědit takřka všechny své příbuzné - až na bratránka Horace, ke kterému se nyní rozhodnul podívat, aby zjistil, zda na něm přece jen nelpí, byť jen trochu, podezření z jakékoliv nemorálnosti... (Pohrobek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Babous 

všechny recenze uživatele

Z muzikálů Busbyho Berkeleyho, které jsem viděl, mě tenhle zaujal nejmíň. Příběh i na muzikál neoriginální a místy až příliš ztřeštěný. Nejhorší je, že ty nejkrásnější kaleidoskopické scény přijdou až na samém konci a krátce po sobě. Celý film k nim v podstatě směřuje a nebýt nich ani by to nebyl muzikál, protože do té doby se tam netančilo a zpívalo jen trochu. No ale i když jsou ty písně/tance jenom dva, obrovsky zvyšují úroveň celého filmu. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Vystupenia, pesnicky a tance su i po takmer 90 rokoch od natocenia stale na urovni. K tomu treba pripocitat kvalitne dialogy - preto mam rad stare muzikaly, nove koniny typu Sulin Ruz  a lalalalalalalalalala landy sa na tieto kvalitne starinky nechytaju  89 % ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Pěkný raný muzikál dodnes zajímavý především spoustou vizuálně a choreograficky mistrně zvládnutých vystoupení. Písničky přes svůj věk též zaujmou. Problémem je možná trochu nevýrazná Joan Blondell a špatný technický stav, v němž je dnes snímek k mání. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jen bych trochu poopravila Pohrobka, protože díky The Busby Berkeley Collection je film k mání ve výborné kvalitě. Samozřejmě úsloví "přes svůj věk" je pochybné a za sebe mohu dodat, že Joan Blondell shledávám jako vynikající komičku. Ovšem co by takový film byl bez Busbyho kaleidoskopiského oka, že... :) ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama