Reklama

Reklama

Naivní cesty naivního malíře

(seriál)
všechny plakáty
Česko, 1994, 9x11 min

Obsahy(1)

Humorné cestovatelské zážitky Libora Vojkůvky. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Adam Bernau 

všechny recenze uživatele

Náhodou mi v paměti vytanula tato naivní one man show jednoho veřejně nepříliš (ale přece jen trochu) známého naivistického malíře. Zdá se mi teď neuvěřitelné, že ještě v roce 2004 byl v České televizi možný zdánlivě tak zbytečný, tak nádherně zbytečný pořad takřka pro nikoho a sice, pokud si matně vzpomínám, v celkem prominentním vysílacím čase. Že se časy mění k lepšímu, poznáte mimo jiné podle toho, že se takovéto pořady začnou znovu objevovat. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Jak to tady sleduji, tak lidé buď mají Libora Vojkůvku rádi, nebo ho zavrhují. Já se počítám k těm prvním. Jsem obdivovatelkou jeho kouzelných obrázků a řada z nich (bohužel nikoliv originálů) visí i u nás doma. Za jeho vtipné líčení zážitků z putování po různých zemích, které na hradě Šternberk natočila ČT by se nemusel stydět žádný zábavný pořad. I Karel Šíp to využil.ve své Všechnopárty. Setkala jsem se s ním i osobně, když byl navštívit na internátě svého syna a byl to zážitek vskutku nezapomenutelný. Jeho slovník je velmi šťavnatý a nešetří vulgarismy. Zvláštní je, že u něho mi to nevadí, nějak to k němu patří. Zřejmě soudí, že jsou to taky jenom slova a je třeba je používat aby nezanikla, což on v hojné míře činí. ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Libora Vajkůvku znám osobně a je to velice pozoruhodný člověk. Jakékoliv jeho vyprávění, nejen z cest, je velmi zajmavé a humorné. I kdž zažít tohoto člověka "naživo" je asi tak 1000x zajmavější než pořad ČT nemůžu jinak než 5*. ()

Bouřňák odpad!

všechny recenze uživatele

Strašnéééééééé!!! Tak nepříjemného člověka jsem už dlouho neviděl. Nevím kolik vyprávění ze svých cest celkem natočil, ale já v TV narazil na historky z Thajska (což byl důvod proč jsem to hned nepřepnul). Trapné pitvoření se před několika lidmi, kteří se chichotali přiblblým vtípkům jako kdyby pan Vojkůvka navštívil "klub dementních posluchačů". No měl jsem co dělat vydržet těch nekonečných 11 minut. Opravdu děsný zážitek. ()

Reklama

Reklama