Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý rok na Vánoce si miliony lidí po celém světě koupí vánoční stromeček. Tento milý krátký film režiséra Jasona Eisenera pak ukazuje, co se stane, když se zdánlivě nevinným jehličnanům přestane toto každoroční kácení přisprostlými dřevorubci a následné zdobení hloupými vánočními ozdobami líbit. Zpočátku pohodovou atmosféru Vánoc překazí horor, na který nejen Ježíšek jen tak nezapomene... (Davies182)

(více)

Recenze (131)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Ochránci přírody najali novýho PR. Kdyby takhle vypadaly i agitační videa těch zvířátkářů u Obecního domu, zastavil by se jim tam možná víc než jeden člověk za půl dne. Ale přece jen to mohlo bejt i trochu vtipný, none. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kanadská Splatter šílenost s oživlými vánočními stromky, kteří plánují pomstu. Trošku zdlouhavější úvod se poté přepne do full splatter módu, kde se krví a mrtvolami rozhodně nešetří. Zábavné, originální, podivné, ale zároveň velmi dobré. 8/10. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Absolutně směšně zvrácený kraťas, u kterého mi bylo smutně a hnusně zároveň. Výtečný námět, ale bohužel nezachrání celý můj dojem z toho filmu. Možný SPOILER!! Zvrhlé zacházení pánů dřevorubců, mě po pár minutách málem donutilo přerušit projekci, protože moje citlivé já nemohlo přenést přes srdce to, co mu zrak podává. Naštěstí ale moje silnější já vydrželo na závěrečnou pomstu, která stála za to. Noční můra dětí! Konec SPOILERU! A tím mě tento kraťas utvrdil v tom, proč dávám přednost umělým. Pokácet les, jen kvůli blbé tradici.. jak jsme krutí :-( ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Fulci, Raimi, Ortolani. To všechno a ještě mnohem více nabízí tahle vánoční hříčka s jasným poselstvím, pod které bych se z fleku podepsal a navíc skvělým zpracováním. Škoda, že se asi nikdy nestane povinnou sočástí štědrovečerního programu našich televizí. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Vánoční stromky už se nenechají nemilosrdně a beztrestně kácet, je na čase vrátit nám to i s úroky! Ucházející kraťas s (na celkovou stopáž) poměrně dlouhým rozjezdem a nějakým tím povedeným gore efektem na závěr. To vše od tvůrců další taškařice - jednoho z falešných trailerů v rámci GRINDHOUSE, to sice HOBO WITH A SHOTGUN. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Vynikající nápad, možná jen delší, než bylo nezbytně nutné. Přesto Tree Holocaust, jak má být a pro lidi, co nemají rádi Vánoce, nejspíš jasný favorit na štědrovečerní oživení. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

OU, tak to muselo bolet. Aneb jehličnany, které po staletích týrání začnou v nějakém podivném maloměstu s velmi podivnými obyvateli svoji revoluci. Hnusnou krvavou revoluci plnou brutálních scén a činů. Řeč stromů je hodně dobře vymyšlená, a filmeček se svojí atmosférou dobrý doplněk Vánoc. A pro ty, kteří používájí umělé stromky: Heh počkejte až se vzpouří umělá hmota.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Perfektní! Za audio evokující jazyk stromků by měl tvůrce dostat Oskara, protože takhle jsem se dlouho nenasmál! Pišišvorné mrmlání a pískání prostě nemá chybu, stejně jako několik trefných vět v angličtině (we must stick together!). Jako doprovodný snímek ke dni vánočnímu se sice tohoto masterpiecu v televizi nejspíše nikdy nedočkáme, ale Youtube to jistí. Jsem si poměrně jist, že tento horor, při jehož brutálních krvavých scénách jsem se řehtal na celé kolo, pustím v čase vánočním každý rok spoustě lidem... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Ty kráso :D Taková blbost a člověku se po zhlédnutí zlepší nálada. Spokojenosti bylo učiněno za dost, když malému miminu je rozmašírována hlava. :D Tomuhle se říká odplata! ()

Madsbender odpad!

všechny recenze uživatele

Plný počet alebo odpad? Videl som to už kedysi dávno vo verzii obsahujúcej len prvú vraždu, avšak včera som zistil, že je tento kraťas "trochu" dlhší... Je to zvrhlé, úchylné, brutálne, šialené a neuveriteľne bizarné. Videné ako záverečná jednohubka na Večeri bizarných filmov (a.k.a. slovenská filmová prednáška na motívy Festivalu otrlého diváka), no stále neviem, čo tomu dať. Byť to plnohodnotný film, tvoril by vážnu konkurenciu výlučkom spoločností TROMA a ASYLUM. Ešte možno nebyť toho dieťaťa, šiel by som vyššie. Šťastie, že to má len 16 minút... :-D ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Úžasná hudba, úžasná řeč stromečků, úžasně vtipný gore.... akorát s tím dítětem mi to přišlo už moc silný kafe, tak proto strhávám jednu hvězdu. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Predvianočný a následne aj vianočný brutálny masaker, v ktorom ako už názov napovedá, stromčeky vracajú úder svojim stínatelom v období sviatku a pokoja. Pre ihličnany je to však čas teroru, ktorý už nehodlajú ďalší rok znášať. Treba už konečne spravodlivosť zobrať do vlastných vetvičiek, ukoristiť sekery a iné náradie a vykopať tak vrahov lesných porastov ďaleko z lesa, prípadne ich nemilosrdne zamordovať tzv. Fulciho gore štýlom priamo na ulici či v teple domova. Režisér Jason Eisener veľmi trefne a podmanivo využíva okrem neprehliadnuteľnej splatter príchute aj kameru a hudobný doprovod. Nemyslím teraz vianočné melódie, ale ešte mierumilovnejšiu úvodnú a aj záverečnú zvukovú stopu, čo je samozrejme jemná modifikácia hlavnej melódie od Riza Ortolaniho z Cannibal Holocaustu, ktorá jednoznačne dáva tušiť, že sa schyľuje práve ku spomínanému holokaustu. Tentoraz si to podobne ako z čias nacistického Nemecka, vyžerieme opäť my ľudia. ### Treevenge je doposiaľ asi najvymakanejší hororový kraťas, pri ktorom som si skoro roztrhal bránicu, z tých čo som videl. To jedno cucajúce pivko čo som do seba lial počas sledovania, som ku zlepšeniu filmového zážitku vôbec nepotreboval :) Vďaka Jasonu Eisenernovi si teraz zaručene každý predvianočný čas spomeniem na krutý osud ovešanej zelene. STANDING OVATION!!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

snad nejujetější krátkometrážní nářez s vánoční tématikou. skvělý nápad, téměř dokonalé zpracování. kojícím matkám a milovníkům koček se nedoporučuje. 80% [2. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Reklama

Reklama