Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dialogom som rozumel a tak ma to vtiahlo ze som od toho nemohol odist a ani odlepit oci. Sulin Ruz 2001 je priserne precenovana konina   : 85 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když jsem si myslel, že "Gold Diggers of 1935" jsou dobrým muzikálem, finální číslo "Gold Diggers of 1935" mi ukázalo, že to šlo lépe a především taneční sekvence jsou naprosto výborné. Masová taneční sekvence je pak naprosto úžasná. Tyhle filmy věděly, kde je jejich silná stránka a také toho využily. Závěr byl skutečně vrcholem. "Gold Diggers of 1935" pak měly ale mnohem zábavnější onu klidnější pasáž. ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mrs. Prentiss (Alice Brady) je lakotná a ješitná milionářka. Se synem Humboldtem (Frank McHugh) a dcerou Amy (Gloria Stuart ) se ubytuje ve feudálním paláci "Wentworth Plaza", kde se zdržuje též suita multimilionáře T. Mosely Thorpa (Hugh Herbert). Mrs. Prentiss by ráda Amy za Thorpa provdala, avšak ta naléza zalíbení spíše v milém mediku, Dicku Curtisovi (Dick Powell), jenž si v luxusním hotelu přivydělává. Také Humboldt působí matičce starosti. Projevuje se totiž jeho povážlivý zájem o revuegirls... Gold Diggers of 1933 byli nesmírně úspěšní, žádný div, že je o dva roky později museli následovat tihle "příživníci". K vrcholům tohoto zábavního filmu patří balet překrásných dívek na bílých klavírech a píseň Lulabay of Brodway Harry Warrena a Ala Dubina. ()

Houdini

všechny recenze uživatele

Oscar 1 : Píseň - "Lullaby of Broadway" + 1 nominace: Choreografie - "Lullaby of Broadway" a "The Words Are in My Heart" ()

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Berkeley, který se tentokrát obešel bez krasohledných vzorů (k temné "Broadwayské ukolébavce" by se ani nehodily), jako režisér obstál nad mé očekávání. Mezi průměrnými a podprůměrnými vtípky se blýskají i překvapivě dobré; metaforické zlatokopectví vyjádřené titulem se nám rozrostlo i do mužských řad (v přímé řeči dokonce zazní spojení "a male gold digger"!) a prostupuje filmem do té míry, že odlehčenou zábavu pro oběti hospodářské krize lze chápat i jako nebývale tvrdou satiru. Pod údajně šestapadesáti bílými klavíry z balzy šestapadesát trpaslíků zneviditelněných černým úborem. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama