Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Mrs. Prentiss (Alice Brady) je lakotná a ješitná milionářka. Se synem Humboldtem (Frank McHugh) a dcerou Amy (Gloria Stuart ) se ubytuje ve feudálním paláci "Wentworth Plaza", kde se zdržuje též suita multimilionáře T. Mosely Thorpa (Hugh Herbert). Mrs. Prentiss by ráda Amy za Thorpa provdala, avšak ta naléza zalíbení spíše v milém mediku, Dicku Curtisovi (Dick Powell), jenž si v luxusním hotelu přivydělává. Také Humboldt působí matičce starosti. Projevuje se totiž jeho povážlivý zájem o revuegirls... Gold Diggers of 1933 byli nesmírně úspěšní, žádný div, že je o dva roky později museli následovat tihle "příživníci". K vrcholům tohoto zábavního filmu patří balet překrásných dívek na bílých klavírech a píseň Lulabay of Brodway Harry Warrena a Ala Dubina. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dialogom som rozumel a tak ma to vtiahlo ze som od toho nemohol odist a ani odlepit oci. Sulin Ruz 2001 je priserne precenovana konina   : 85 % ()

Reklama

StaryMech 

všechny recenze uživatele

Berkeley, který se tentokrát obešel bez krasohledných vzorů (k temné "Broadwayské ukolébavce" by se ani nehodily), jako režisér obstál nad mé očekávání. Mezi průměrnými a podprůměrnými vtípky se blýskají i překvapivě dobré; metaforické zlatokopectví vyjádřené titulem se nám rozrostlo i do mužských řad (v přímé řeči dokonce zazní spojení "a male gold digger"!) a prostupuje filmem do té míry, že odlehčenou zábavu pro oběti hospodářské krize lze chápat i jako nebývale tvrdou satiru. Pod údajně šestapadesáti bílými klavíry z balzy šestapadesát trpaslíků zneviditelněných černým úborem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I když jsem si myslel, že "Gold Diggers of 1935" jsou dobrým muzikálem, finální číslo "Gold Diggers of 1935" mi ukázalo, že to šlo lépe a především taneční sekvence jsou naprosto výborné. Masová taneční sekvence je pak naprosto úžasná. Tyhle filmy věděly, kde je jejich silná stránka a také toho využily. Závěr byl skutečně vrcholem. "Gold Diggers of 1935" pak měly ale mnohem zábavnější onu klidnější pasáž. ()

Houdini

všechny recenze uživatele

Oscar 1 : Píseň - "Lullaby of Broadway" + 1 nominace: Choreografie - "Lullaby of Broadway" a "The Words Are in My Heart" ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama