Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá teoložka Mia Rosenblomová oslavuje získání místa na univerzitě ve Stockholmu, ale zároveň se dozvídá, že ji její partner podvádí. Aby získala odstup, přijímá nabídku zastupovat nemocného faráře na ostrově Liljeham. Na místě se seznamuje se sympatickým, ale trochu podivínským samotářem Patrickem, který se vyhýbá lidem a žije pouze se svými psy. Je zjevné, že ho tíží něco z jeho minulosti. Práce farářky na ostrově se Mie líbí a také místní lidé ji mají rádi, mladá žena se však přesto hodlá vrátit zpátky do Stockholmu. Vzájemné sympatie Mii a Patricka zvolna přerůstají v lásku, ze strachu ze zodpovědnosti však Patrick vztah rázně ukončí. Mia se poté dozvídá, že Patrick na ostrově žije pod falešným jménem... (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

BLStryker 

všechny recenze uživatele

Gertrůda se rozejde s Horstem, načež kývne na nabídku zastupovat nemocného pastora na ostrově Liljeham. Stát se pánbíčkářkou byl odjakživa její sen... to je přeci normální, že pěkná mladá žena netouží třeba po kariéře modelky, ale fláternice. Na místě se seznámí se samotářským, trochu stydlivým Álojzem, který skrývá jisté tajemství... jo a také chová psy. Samozřejmě se do sebe zamilují, 1x mají sex (spolu), ale nebojte - je to nudné, tedy vlastně cudné. Bum, je z toho hned těhotenství! No, Álojzovi se přesto do nového vztahu moc nechce a dítě už nechce vůbec (kvůli trauma z minulosti). Prekérka. Gertrůda je bezradná a navíc má stále v patách svého bývalého přítele Horsta... ten mimochodem zná z minulosti -jaké to překvapení- i Álojza. Naštěstí to s nemocným pastorem opět sekne, Álojz přijde znenadání k rozumu a možná bude i svatba. Doják jak kráva! Všichni se tam na sebe skoro nepřetržitě usmívají a dohromady se nic pořádně neděje... snad kromě občasné vyjížďky se psy. Romantický film jako stvořený pro přihlouplé ženy v domácnosti. ()

Reklama

Charlizee 

všechny recenze uživatele

Pokud budu film posuzovat pouze v rámci německých TV filmů, tak se rozhodně jedná o jeden z těch lepších počinů - proto ***. Jinak je to další z řady "harlequinek," které Nova pouští ráno důchodkyním, aby si pobrečeli nad tím, co všechno jim v životě uteklo. Když oni někteří chlapi dokážou být tak strašně romantičtí a zásadoví...áaach:-) (Zatímco jim doma leží na válendě dědula s lahváčem v ruce...) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výjmečně nějaká Lindstromovka která není nijak debilní, pravda víc jak 2* jí nedám, ale aspon jsem jí dokoukal bez nějakých blinkacích prostředků, občas jsem se i bavil(což je co říct), jen zase debilita jménem začátek a konec, proč proboha neudělaj nějakou změnu? ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama