Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Louise Stenfeltová (Doreén Dietel) je skvelá dostihová jazdkyňa. I tento rok vyhrala preteky na Viktoriinom štadióne. Po rokoch sa práve tu opäť stretáva so svojou detskou láskou - sympatickým veterinárom Axelom Hasselrothom (Erol Sander), ktorý zastupuje turnajového lekára... Louise pred trinástimi rokmi utiekla z rodného Rosenfeldu kvôli svojej macoche Marianne (Nicola Tiggeler) a po smrti otca sa vzdala nároku na celý svoj majetok. Ibaže teraz, keď Marianne bez jej vedomia plánuje prepustiť Rosenfeld, ktorý bol celé generácie vlastníctvom jej rodiny, do cudzích rúk, Louise sa rozhodne Marianne navštíviť. Medzi oboma ženami dôjde k ostrej výmene názorov... Marianne však nemá inú možnosť - už tri roky sa snaží žrebčinec udržať nad vodou, ale nevyzná sa v koňoch a topí sa v dlhoch. Ponúkne teda Louise, aby statok odkúpila, ale ani ona nemá dostatok financií... Okrem toho má zanedlho odísť spolu s Markusom Segerstadtom (David C. Bunners), trénerom a priateľom v jednej osobe, do Dubaja, kde má prebrať vedenie žrebčinca šejka Abdula. No keď náhodné testy potvrdia, že Louisinho koňa Pilota niekto dopuje a vďaka tomu má vážne zdravotné ťažkosti, Louise sa rozhodne zrušiť pracovnú ponuku a zostať doma, kým sa Pilot nezotaví. V ťažkých chvíľach ju podporí Axel... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

villon17 

všechny recenze uživatele

Oo panebože. Ještě že tuhle romantickou slátaninu dávali dopoledne, kdy nemá šanci ji vidět moc lidí...Za co ta 1*? Možná za to, že na Německo je to ještě kvalita. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavý romantický film s krásnými koňmi a nádherným štěňátkem. Jen jsem nepochopil, čím ten film byl slátaný? Jestli romantikou, tak je to přece v pořádku. Každopádně doporučuji všem milovníkům koní a romantickým duším. Odpadníci pozor! Ten film není pro Vás, jelikož takové filmy nesnášíte. Pokud je film označený slovem romantický, je pro lidi,co mají romantiku rádi. Co takhle zkoušet jiný žánr? ()

Everyone odpad!

všechny recenze uživatele

...a soudce řekl: "Jménem republiky se odsuzuje k trestu každodenního sledování filmu Inga Lindström - Sprung ins Glück po dobu jednoho roku." Odsouzený, patrně z šoku, na místě podlehl vyřčenému rozsudku. Byla to rychlá smrt. ()

Reklama

Reklama