Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sestry Agneta a Paula zdědily rodinný hotel. O jeho provoz se stará Agneta, která žije po nevydařeném vztahu sama s dcerou Gittou. Paula se věnuje rybaření a právě při své oblíbené činnosti se poprvé setká se synem majitelky továrny na výrobu rybích konzerv Mattiasem, který zjistí, že firma Niklasson chce stavět centrálu právě v Holmsundu. Na jednom z pozemků, které k tomu potřebuje, stojí i hotel obou sester. Mattias se sejde s Agnetou a snaží se ji přesvědčit, aby pozemek prodala. To ještě netuší, že vyjednává se sestrou milované Pauly... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ono už to spojení německá romantika je dokonalou předzvěstí toho, co na diváka čeká. Nudný příběh natočený jak přes kopírák z Harlekýna, utahané dialogy a nudní lidé. Takže pro mě jediná zajímavá věc přišla hned na začátku: vážně si německé školačky dělají ke kravám zdravíčko? ()

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každý fanúšik filmu by si mal toto dielo pozrieť. Aby ste vedeli čo je dobré, musíte poznať to čo je zlé. Zaujímavé je, že skôr uverím filmu Transformers, ako Inge Lindströmovej. ()

inutihar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odpad nemá smysl dávat, nemusí se mi to líbit, můžu se bavit tím, jak je to naivní a předvídatelné, ale to se dá v rámci žánru očekávat. Rozhodně lepší než mnoho nových českých filmů. ()

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bývám k filmům tohoto druhu velmi shovívavý, jenže tento příběh vstoupil svou imbecilností, slátanými dialogy a absurdními charaktery do stádia, kdy už se neudělení odpadu nedá omluvit ani hezkou přírodou. Bohatý dědic vymáhá od jedné ženské hotel, zatímco s její sestrou tisíckrát randí, aniž by se jí obtěžoval zeptat, co je zač (a aniž by se ona obtěžovala zeptat, co je zač on) nebo s čím si teď dělá takové starosti (kupodivu právě s tím hotelem). Druhá "romantická" linie, kdy sestra přestane agresivně a hystericky odmítat nápadníka poté, co jí poskytne peníze na záchranu hotelu, rovněž stojí za to. Můj popis možná vypadá, že sledování tohoto filmu mohla být aspoň sranda. Jenže ani to není. ()

Jarsey odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou filmy od Ingy ode mě dostávají jednu hvězdičku, a to za přírodu a prostředí. Ale protože jsem jich už pár viděla, mají toho společného tolik, že se neustále při dalším a dalším filmu divím, jak se tím mohla paní spisovatelka uživit a jak jí mohl někdo zaplatit za zfilmování. Vždyť se liší v podstatě jen prostředí a jména. Tento film byl tak stupidní, jako (zatím) žádný, co jsem měla to štěstí vidět. Absolutně o ničem. Nejvíce mě překvapovalo, že slečna sestra randí s týpkem, vidí se skoro každý den, tráví spolu krásný večer na lodi, ale o čem se asi tak baví? Když on ani neví, čím se o na živí a ona neví ani jeho příjmení?! Nakonec si druhá sestra uvědomí, že chce žít s jejím dlouholetým obdivovatelem až poté, co jí půjčí peníze na další provoz hotelu a jeho nutné výdaje. Být jím, tak bych jí hnala sviňským krokem. Takže obě sestry s IQ pod bodem mrazu, jedna randí jen proto, že je (asi) ten pán hezký, ale vůbec se o něj nezajímá, druhou sestru okouzlily peníze. Nejde dát jinak, než odpad, tak nelogické jednání snad všech postav, to se jen tak nevidí! ()

Reklama

Reklama