Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hana má poklidné a šťastné manželství do chvíle, kdy zjistí, že jí je Sven nevěrný. Její svět se zhroutí jako baráček z karet. Neví jak se má k dané situaci postavit a s manželem odmítá komunikovat. Rozhodne se navštívit svou sedmnáctiletou dceru Linu, která tráví léto v Liljasee. Dceři však o tom nic nepoví, nechce jí kazit prázdniny. Snaží se na bolestnou situaci nemyslet. S Linou si vychutnává krásy okolní přírody, seznamuje se s místními obyvateli, pozná Pea, mladého, sympatického a ambiciózního farmáře, který je dodavatelem ovoce a zeleniny široko daleko. Hanu tento muž již od samého začátku velmi přitahuje. Vytvoří se mezi nimi přátelský vztah, který nemá daleko do vztahu mileneckého. V okamžiku, kdy Hana znovu nalezne svojí ztracenou vnitřní rovnováhu a je připravena opustit nevěrného manžela, Sven se objeví v Liljasee, aby jí požádal o odpuštění a všechno urovnal.... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

kotasbk odpad!

všechny recenze uživatele

Konec už víme po první minutě filmu. Ženský zamyslete se nad sebou, jestli jste vážně takové piče nebo to jen děláte a sledujete takový sračky. ()

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Báječná romantika na sváteční dopoledne. A ta nádherná příroda. A losi, to se jen tak někde nevidí. Neviděla jsem ještě lepší film ze série Ingy Lindström. A navíc konec je hodně napínavý. ()

Reklama

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto klišoidní záležitost, ovšem nemůžu nezmínit jméno hlavního hrdiny. Pér je dost zajímavé a navíc skloňování typu ,,mezi Pérem a mnou je konec" jsou naprosto odrovnávající. :') ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama