Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britta, mladá dětská zdravotní sestra, která pracuje i žije s chirurgem Martinem, se i přes jeho nesouhlas rozhodne odejít z nemocnice, začít studovat medicínu a stát se dětskou lékařkou. V jejím rozhodnutí ji utvrzuje i její přítelkyně Stina, díky které se Britta ocitne na Sommarholmu, sídle rodiny Rosenových. Je svědkem astmatického záchvatu malého Bennyho, syna Conrada a Ulriky Rosenových, a včasným zásahem mu zachrání život. Ella, Conradova matka, se nakonec domluví se svým synem a snachou a najmou Brittu na čas jako děvče na hlídání. Benny si ji brzy velmi oblíbí a jeho zdravotní stav se zlepšuje. Conrad, který je v manželství nešťastný, se do Britty postupně zamilovává - a ona i přes výčitky svědomí jeho lásku opětuje… Na Sommarholmu se objeví Phillip, Conradův bratr, a dávná láska Ulriky, která ho stále miluje. Přijíždí, aby získal od Conrada peníze na zakoupení farmy v Argentině. Conrad mu však peníze dát odmítá, protože Sommarholm má finanční problémy. Ella, která Phillipa vždy považovala za schopnějšího a tajně touží po tom, aby zůstal na rodném statku a řídil ho společně s Conradem, nakonec uzná, že bude lepší, když se její starší syn vrátí zpět do Argentiny. Vybere proto peníze ze své životní pojistky a dá je Phillipovi. Hlavním důvodem jejího rozhodnutí je skutečnost, že se obnovil milostný vztah mezi Phillipem a Ulrikou. To brzy zjistí i Britta. Její kamarádka Stina, která lásce Britty a Conrada přeje, ale brzy odhalí ještě mnohem víc… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Marina111 

všechny recenze uživatele

Nemám veľmi v obľube Ingu Lindström a jej podobné (zámerne sa vyhýbam výrazu spisovateľky), lepšie povedané, radšej sa podobným produktom v TV vyhýbam, no práve včera sa mi to akosi nepodarilo a toť výsledok. No čo, aspoň sa môžem pochváliť, že som úspešne absolvovala "krst ohňom" v rámcí nemeckým "romantických drám" , a napriek priehrštiam sentimentality, ktorá by vystačila na presladenie celej dievčesnkej školy, nebolo to AŽ TAK hrozné, ako by som čakala, na čom mala akiste najväčší podiel nádherná škótska scenéria ()

Reklama

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Z německé produkce to patří ještě k tomu lepšímu. Vlastně se na to dalo koukat, i když příběh byl stupidní:) ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Proč jsou děti v takových filmech vždycky děsně protivný, otravný, nereálný a přebytečný? Kdyby se tam o nich jenom mluvilo, udělali by tvůrci líp. Ale tady musim dát aspoň jednu hvězdičku, protože se podařilo vybrat kupodivu docela hezký hlavní hrdiny a to se jen tak nestává... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama