Reklama

Reklama

Inga Lindström


Kde láska končí a začíná (E16)

(epizoda)
  • Německo Emma Svensson und die Liebe (více)

Obsahy(1)

Těsně před svatbou s bohatým a úspěšným právníkem Maxem začne Hilla pochybovat, jestli právě on je pro ni ten pravý. Odjíždí proto na venkov k babičce Emmě, která ji ale utvrzuje v tom, že jsou s Maxem ideální pár. Hilla si tím není jistá a zanedlouho se zamiluje do Frederika, kterého zná už z dětství. Ten do vesničky přijel za prastrýcem Christianem, tajemníkem Emmy. I on si potřebuje srovnat myšlenky, protože kvůli nedostatečným bezpečnostním opatřením odešel jako druhý důstojník z lodi a hrozí mu, že jeho případná kariéra námořního kapitána skončí ještě dřív, než začala... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Chamyl odpad!

všechny recenze uživatele

Stará hysterická a panovačná slepice trpící pocitem, že má vždycky pravdu, se snaží organizovat život mladé naivní slepici se svrbící štěrbinou, o které si máme myslet, že je velmi schopná a plná obchodního ducha. Více než o film jde spíše o loutkové divadlo s příšerně vybranými herci (jak typově, tak i herecky) o tom, jak jeden "free a správňák" námořník obrátí několik nalinkovaných životů naruby (včetně toho svého). Ani se superromantickou licencí tak tomuto dílu nemůžete nic věřit a ve finále máte pocit, že ta stará nesympatická bába měla vlastně pravdu. Btw: už nikdy nebudu marodit, abych něco obdobného náhodou neviděl podruhé ;-) ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto celoživotní obyvatel vesnice mohu těžko dávat odpady filmům, kde se dívka vydá na venkov, potká tam svého osudového vidláka a odkopne toho nafoukaného ambiciozního hejska, když jí po pár letech dojde, že ho vlastně nechce. Což se po čtyřtisícédvěstěčtyřicáté stalo i v tomto filmu. Leč jiskření mezi novopečenou romantickou dvojicí bylo asi tak hřejivé jako vodopády stékající po rampouchách a nepomohlo ani jakési zmatené blábolení o vzpomínkách na jedno společné dětské léto. Instantní vztah tedy diváka nepohltil ani za pomoci tradičně zelené krajiny s červenými domečky. Možná to bylo tím, že nový princ nebyl pravý vidlák, ale krajiny luk a jezer se vydal také z města. Aby nezůstalo jen u jedné partnerské dvojice, byla tady i jedna starší. Děda se kdysi dávno prošel po louce a jedna paní ho zaujala natolik, že se u ní nechal zaměstnat jako sekretář. Nyní, když po nějakých 40 letech pečlivé práce a vzájemného odtažitého vykání zjišťuje, že z toho vztahu už asi nic nebude, se to rozhodne začít nějak řešit. Co říci? Ingo, v pětistém scénáři to určitě zvládneš lépe. ()

Reklama

Reklama