Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Viktorie Savanderová pracuje jako asistentka u slavného spisovatele Nilse Schalina. Je zároveň i jeho milenkou, přestože Nils je o hodně starší a navíc ženatý. Právě v den, kdy Nils znovu na poslední chvíli zruší jejich společnou, dlouho plánovanou dovolenou, se Viktorie dozví, že jí zcela neznámý muž Hannes Linnarson v závěti odkázal maják ve vesničce Eggensund. Tuto zprávu jí ve Stockholmu sdělí vesnický právník Kristoffer Lund a okamžitě Viktorii do Eggensundu odveze, aby jí dědictví ukázal. Oba se rychle sblíží a zamilují se do sebe... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Jarsey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Inga Lindström a klasika - svobodná žena se přestěhuje ze Stockholmu někam na venkov. Protože podobně laděné romance nemají ambice diváka překvapit (nebo to zkrátka jen neumí), bylo od začátku celkem jasné, co je důvodem zdědění majáku s malým domkem na malém ostrůvku. Ale dát mi do hlavní představitelky ***, která to táhne se ženatým chlapem, tím u mě ztrácí veškeré sympatie. Nakonec sympatické postavy byly snad jen ty vedlejší. Ale maják na ostrůvku působil romantickým dojmem, proto aspoň tu jednu hvězdičku. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto obvyklá německá prvoplánová romantika s chabými hereckými výkony a naprosto jasně předvídatelným dějem, i když osud klade hlavní hrdince mnohé nástrahy, vše se nakonec v dobré vyzvrátí. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

POZOR, MŮŽE OBSAHOVAT SPOJLERY. Pokud se při sledování filmů na náměty Ingy Linström oddáváte onomu nerušenému pocitu, že se ve filmu za celou dobu nic nestane, lze toto dílo považovat za vrchol tvorby hraničící s genialitou. Děj pozvolna plynoucí k závěrečnému hromadnému usmíření není narušen ničím. Tvůrci nám dali pár vějiček, na které se mohl leckdo chytnout. SPOJLER: Co až se dcera dozví o vztahu otce a jeho asistentky? Ten právní je nějak moc vlezlý, nebude celá ta věc s dědictví nějakou jeho psychopatickou akcí? Je hlavní hrdinka dcerou svého otce? KONEC SPOJLERU. Jenže nekonfliktnost dosáhla takového extrému, že k aspoň mírně vypjatým okamžikům nedošlo ani tam, kde se to nabízelo, což musím ohodnotit jako velice neotřelý přístup. A tak v poklidu doplujeme k tradičnímu závěrečnému "co jsme si, to jsme si". ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama