Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Celá rodina jede slavit 60. narozeniny Hanny. Jako každý rok to má být nádherná rodinná oslava, ale Hanna ví, že tentokrát tomu tak není. Její dcera Maja se s manželem chystá emigrovat do Jižní Ameriky, kde chtějí začít nový život. Hannina vnučka Sina přichází na oslavu se svým novým přítelem, profesorem Svenem. Když se po dlouhé době ale Sven a Maja uvidí, jejich city znovu propuknou... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (4)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Mé masochistické sklony si nemohly odpustit, abych si pustila tenhle s**nec.. Jenže zase šlo o takové to bezduché žvatlání o "lásce", která nezná hranic. Ať si němci točí co chtějí a jsou mi docela ukradení, ale proč nějákej strašnej dobrák takový německý paskvil nadabuje a vysílá u nás????Nikdy nedokážu pochopit starší generaci co se jim na tom jako líbí?? Za tohle a velkou spoustu podobných s**nců bych zakázala němcům přístup k moři. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Scénáristický vztahový guláš, kde by se stávajícím vztahem nespokojení jednotlivci vesměs z jedné rodiny zaplnili ještě další tři filmy z poťapané německé romantické produkce. Fantasmagorie jako vrata! Nechtěně směšné... ()

ESNYR odpad!

všechny recenze uživatele

Už jen ty dialogy jsou naprosto nezáživné. 20 minut jsem to poslouchal tak na půl ucha ( zrovna jsem dopral a věšel jsem prádlo ) a skupinka 6 lidí si tam neřekla absolutně nic zajímavého + tam nějaká holčina řešila dilema o lásce - jak jinak že. Je to stejné jako všechny podobné filmy, jen se tady postavy jmenují jinak. ()

Reklama

Reklama