Reklama

Reklama

Inga Lindström


Síla přátelství (E40)

(epizoda)
  • Německo Svens Vermächtnis (více)

Obsahy(1)

Švédský eko-farmář Sven Carlsson prožil mládí s nerozlučným kamarádem Jonasem Berggrenem, nynějším pilotem Formule 1 a s Erin, která se vzdala studia biologie po svatbě se stockholmským farmaceutem Frankem. Po dlouhých letech se opět shledávají na jeho farmě. Sven umírá a veškerý svůj majetek zanechává právě jim. Ze začátku Jonas odmítá převzít farmu a vymlouvá se na dohodnuté podmínky. Erin se ho ale podaří přesvědčit, aby zůstal alespoň nějakou dobu, která mu pomůže přehodnotit jeho dosavadní život… (TV Barrandov)

(více)

Recenze (5)

pepo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohol to byt uplne v pohode nemecky televizny gyc. Ale nechapem preco musi byt hlavna hrdinka tak totalna krava/mrcha/stetka/nechapava a sebecka p**a. Takto je z toho iba klasicky nemecky televizny gyc 3/10 ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento film jsem viděl už podruhé a vůbec mne nenudil. Romantický příběh na ekofarmě v krásné přírodě. Hezký byl malý čuník, co rozverně pobíhal po farmě. ()

subic odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co Němci umí, je posadit příběh do hezké krajiny s nějakou hezkou stavbou nebo chatou ze dřeva a k tomu nějakou hezkou velkou vodní plochou. Ale to je vše. Zbytek je naprostá slátanina. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jistotu mám alespoň v tom, že se mi bude líbit krajina. Což i zde platilo. Za to jednu hvězdičku. A tím bych asi skončila. SPOILER: Hlavní hrdinka, ze které se vyklube, slušně řečeno nevěrnice, hlavní hrdina po smrti odkáže farmu dvěma spolužákům, aniž by se jich zeptal a nevadí mu vůbec, že o něco takového ani jeden z nich nestojí... A nakonec, jako třešnička na dortu neustále opakující se motiv rozchodu trvajícího vztahu na konci filmu, aby se hlavní hrdina/hrdinka mohl/a dát dohromady s tím svým vyvoleným/s tou svou vyvolenou, kde mě překvapuje neuvěřitelný klid opouštěného člověka, který by snad mohl potřást rukou a v klidu odejít. Nikdo se nerozčiluje, že ho jeho manžel/ka opouští, jak utopistické. ()

Reklama

Reklama