Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna je rozhlasová moderátorka s romantickou talkšou pre zaľúbených, ktorá chodí s bohatým Markom z dobrej rodiny. Sama rodinu nemá pretože ju otec opustil keď bola malá a tak sa teší na založenie tej vlastne ale ešte skôr sa objaví jej sestra Pia o ktorej existencii nemala ani tušenia. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

TV Barrandov vysílala tenhle romantický film, a já koukám, že už jsem něco takového dlouho neviděl. Dramatická hudba, táhlé tóny, a řešení vztahů. Nejčastěji padají větičky ala - viděla jsem na Tobě, že jsi do ní zamilovaný ; měl jsem pocit, že ať dělám, co dělám, tak je to špatně; máma a já jsme se milovali; zažívá lásku; láska je vše atd...Oč jde co se figur týče? Anna, rozhlasová reportérka hlásá lásku do éteru, a v jistou chvilku se zamýšlí nad tématem láska, a vychází jí z toho, že je to taky útěk do náruče někoho, kdo Vás dokáže milovat...Má štěstí na bohatého muže, který ji "opravdu miluje". Potíž ale v Annině životě je, že se náhle objevuje její otec, který opustil její matku, když byla Anna malá, a její otec už má dospívající a bystrou dceru, spravedlivou až za hrob, takže se moc o celou záležitost, která se odehrála v době, kdy nebyla ještě na světě , mezi jejím otcem a matkou Anny odehrála. Budoucí manžel Anny klidně sděluje otci, že Anna miluje jiného, a zajímá se o vztah svého otce s matkou. Matka otce velice miluje, ale ten si našel zajíčka, která ji ho taky miluje, a přece nechce ztratit svou ženu, které zapomněl říkat, že ji miluje. Aby to napravil, tak zajíčka dává stranou, a jeho žena s ním souhlasí, že ji zapomněl dávat najevo, že ji miluje, a chápe, že si ze zajíčkem prostě jen zadováděl, ale ve skutečnosti cítí hluboké city k své manželce, která ho chápe, a vroucně se zase obejmou, a pokračují ve šťastném životě...Původně již skoro manžel Anny mizí, a staronový nápadník telefonuje do Annina rozhlasového pořadu, že ji miluje, se slzami, brzy se pak sejdou na molu, ta s dojetím naslouchá jeho slova, že ji miluje již od svých čtrnácti, a Anna se diví, proč jí to neřekl dříve, a on se prý zdráhal proto, že Anna byla až příliš rozletěná do života, a tak mu Anna vysvětluje, že si toho předchozího nápadníka chtěla vzít jen skrz to, že chtěla mít i rodinu, a zajištění, ale ve skutečnosti je to on, co je jeho druhá polovina. Závěrečná scéna nám ukazuje Annu, jejího pravého muže, který jí slíbil lásku až do konce života, otce Anny a sestru Piu, a skáčou kolem nich psi, a baští prima jídlo, a chovají se k sobě báječně. Inu všechno dobře dopadá, tak jak by bylo hezké, kdyby tomu tak bylo tak napořád. ()

Aeven 

všechny recenze uživatele

Hvězdičky dávám za Stockholm a hezké záběry z něj, byla jsem tam, takže mi to film krásně připomněl. Jinak od začátku předvídatelný konec a prostě typický romanťák. ()

Reklama

Reklama