Reklama

Reklama

Inga Lindström


Tajemství zámku Gripsholm (E50)

(epizoda)
  • Německo Das Geheimnis von Gripsholm (více)

Obsahy(1)

Helena žije v městečku u zámku Gripsholm, v němž vede baletní školu. Baletky vyhrají soutěž, a její fotografie se tak ocitne v novinách. Tam si jí povšimne bývalý manžel Anders, který právě opouští vězení, kam byl odsouzen za vraždu Helenina otce Maxe. Anders se za Helenou rozjede... (TV Prima)

Recenze (2)

MikO_NR_1909 odpad!

všechny recenze uživatele

Ja keď sa dám na takéto veci... Príbeh otecka, ktorý sa snaží presvedčiť svoju niekdajšiu rodinu, ako on nezavraždil manželkinho otca a je nespravodlivo celoživotne prenasledovaný vari ako sám Kristus. Samozrejme, neprídete o tie najtrápnejšie gýčové chvíľky. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše co od romantiky po německu čekáte, tentokrát v podobě romance starších a pokročilých. Děj, na který vám stačí pozornost na půl oka a na půl ucha, toporné dialogy, příběh, ve kterém tradičně hraje roli chyba kdesi v minulosti, a tradičně hezké záběry na přírodu i architekturu. Žánrovým nadstandardem (v tomto typu filmů až přelomovým) je to, že oba uchazeči o přízeň starší paní jsou docela správňáci. Kdo má z podobných filmů osypky, nechť si dvě hvězdičky z mého hodnocení ubere. ()

Reklama

Reklama