Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se Sofie odstěhovala za svou láskou na venkov, věděla, že to nebude mít jednoduché. Nečekaným zmizením svého muže ztrácí největší oporu a náhlý požár na farmě jí pomáhá hasit záhadný cizinec, který zažehl jiskru v jejím srdci... Když se Sofie Bennertová z lásky k farmáři Bjornovi stěhovala do Akelsundu, věděla, že to nebude mít lehké. Nejen že se svými nápady nezkušená bio farmářka pobouří celou vesnici, ale ani u své tchýně to nemá jednoduché. Když najednou Bjorn zmizí, ztrácí na farmě svou největší oporu. Najednou se objevuje cizinec, který pomáhá Sofii hasit požár na farmě. Jak se ukáže, je to Paul Andersson, operní zpěvák, kterému náhle selhal hlas. Když to Sofia zjistí, přichází s nápadem založit vesnický sbor, který se má zúčastnit zpěvácké soutěže. Za peníze z výhry se má zrekonstruovat místní hasičská zbrojnice. Paul a Sofia se sbližují, ale náhle se vrací Bjorn. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Marze 

všechny recenze uživatele

Nejsou zde samé pohledné bytosti neřešící existenční problémy, jak je normou v romantických komediích či dramatech, ale celkem sympatičtí lidé. Právě jde na TV Barrandov v pokročilé hodině. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

kaviareň pri maštali, operný spevák kydajúci hnoj spod kráv, spevácka súťaž o hasičské auto, tak toto všetko sa podarilo dať Lindstromovej dohromady. Troška popriťahovane za vlasy aa ked prirátam naivných hervo ... ts ts je to len za dva body.  Je mi ľúto Inga, mávaš aj lepšie kúsky. ()

Puppy odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovano nahodou paralelne pri praci, ovsem tak "originalni" scenar pani Sadlo se musi ocenit (kdyby to slo) dvojitym odpadem. Pomerne nesympaticka hlavni hrdinka se odstehuje z mesta do jakehosi zapadakova, kde ji vsichni nenavidi. Tam ma biofarmu na ktere chova apaky a velbloudy. Na farme postavi dale kavarnu (vypada to jak sklad nepotrebneho nabytku) kterou ji tesne pred otevrenim mistni podpali. V tom se objevi "zahadny cizinec", ktery pohaha hasit, protoze hasicske auto mistniho sboru je nepojizdne. Ten cizinec je ciste nahodou znamy operni zpevak, i kdyz spise pripomina Brundla z filmu Moucha. Co dal ... Ciste nahodou se za par tydnu kona pevecka soutez ve ktere lze vyhrat co ... no prece hasicske auto ! To je naprosto bezne, ze se konaji pevecke souteze o hasicska auta, alespon tri rocne. Brundel bali biofarmarku (ktera je ovsem vdana za nejakeho noumu co ji stejne zahyba) a hned zrusi vsechny naplanovane koncerty, pod zaminkou pomoci skupine mistnich devenek s vyukou zpevu za ucelem vyhry v soutezi a ziskani potrebneho auta. Zla macecha hlavni hrdinky ho vsak praskne jeho managerce, ta ho najde se slovy: "Ty si umelec, tak se tak chovej !" Strasne ... ()

Reklama

Reklama