Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pernilla Palmeová je nadšenou šéfredaktorkou švédského časopisu o venkově a přírodě, který vychází v nakladatelství jejího otce Pettera. Ten by však chtěl, aby se dcera vrátila jako politická komentátorka do jeho hlavního deníku a najme Jaspera Svenssona, aby mu pod záminkou podnikového poradenství dodal argumenty pro zrušení jejího časopisu. Zatímco se Pernilla a Jasper snaží nějak spolu pracovně vyjít a přitom se i soukromě sblíží, její matka Svantje se jí přes internet tajně snaží najít partnera. Totéž ovšem dělá i Jasper pro svého přítele Clase, a tak se Pernilla s Jasperem dostávají do víru tajností, záhadných internetových vzkazů i velkých citů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už ste niekedy miesto vysávača zmetali z kútov plafónu pavučiny portvišom ? Ja áno, na konci vzniká protivný, zamotaný chumáč pavučín. Tak tatko "pavučinovo" dokázala Lindstromová zamotať príbeh v tomto filme. Ale neberte to ako kritiku. Bolo to zaujímavé, udržiavalo to líniu, a na konci nebolo treba žiadnych rukavíc ani odpadového koša. Všetko sa pekne rozmotalo a (ako to u autorky býva) aj dobre skončilo. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Johanson, Petterson, Anderson, Larisson, Svensson, jak slyším švédská jména ve filmu, připomene mi to období, když jsme sledovali hokej a naši hráli proti švédsku. Inga Lindström je svým způsobem romantická náplast na Rosamunde Pilcherovou. Její filmy jsou akčnější a rozmanitější a netočí se jenom kolem Cromwellu. Jasper získá sympatie Pernilly až tehdy, když problie celou noc, protože snědl, co neměl. Do té doby, jen za ní běhá jako ocásek a snáší útrapy její nevole, protože se mu Pernilla líbí. Hezká příroda, hezcí lidé a hlavně romantika! Nejlepší film pro společné koukání se svým miláčkem pod peřinkou v pelíšku, kafíčkem, vínečkem a dobrou mňamkou. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další holka od Ingy Lindström, která od slibné mětské kariéry najde štěstí na venkově. Ale pozor, tentokrát se to nestane až v průběhu filmu, ale je to už jeho výchozí pozice. Tentokrát neuloví místního vidláka, ba právě naopak, do venkovského klidu zláká finančního manažera, který to umí s čísly. Máme tam pár zápletek i zádrhelů, ale nebojte se, nakonec se všechny hlavní i postranní postavy sejdou (a to doslova), všechno se vyjasní a všechno dobře dopadne. A když se vám tato oddechovka trefí do nálady... ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Klasický ROMBL (= romantický blábol). Ač jinak mám romantiku ráda, na tyhle stupidity nekoukám. Vyjímku jsem udělala kvůli Gedeonovi, ale teď si nedokážu odpovědět na otázku, zda kvůli bídnému scénáři neměl co hrát nebo je to vážně tak špatný herec a odpouštěli jsme mu to jen kvůli pěkné tvářičce? Jedna hvězda s odřenýma ušima. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama