Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zdravotní sestra kvůli své prostořekosti odchází z nemocnice a poté, co jí její dlouholetý přítel oznámí, že miluje jinou ženu, přijme práci pečovatelky na venkově. Dívka se stará o mrzutého starce, který se rozhodl zůstat na vozíčku a znepříjemňovat život svému okolí. Chytrá ošetřovatelka se nehodlá vzdát a nechat ho takhle žít... (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U těchto filmů, ať už jsou od Rosamundy nebo Ingy, nebo Gertrudy, ví člověk přesně co čekat. Krásný exteriéry/interiéry jsou už normou - řekla bych, že to je jedno z hlavních lákadel, proč se na tyhle vyplachováky dívat. Herci se v té německé produkci točí skoro pořád ti samí - neznáte jména, ale stopro znáte minimálně jeden obličej. Příběhy jsou průhledné, je jasné kdo je padouch a kdo je ten hodnej, kdo s kým skončí, kdo dojde štěstí a kdo se jako záporák se zlou potáže. Takže úspěch těchto filmů u diváka může způsobit to, že to prostě miluje, nebo momentální rozpoložení či NĚCO, co zaujme (a může to být opravdu cokoliv). Tento film naplňuje vše kromě toho něčeho. Otřepaný příběh, okoukaní a ne moc sympatičtí herci, žádné překvapení, žádné WOW prostředí, i když pěkné. ()

topi80 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmy podle Ingy Lindström se zde v hodnocení obvykle pohybují na škále od 15 do 25 %. Zvědavost na opus magnum, který si zde evidentně získal na svou stranu i nejpřísnější kritiky (v době mého zhlédnutí bylo hodnocení 45 %) tak byla více než obrovská a já tak celé odpoledne hořel nedočkavostí, až přijde dvacátá hodina večerní a z obrazovky už půjdou úvodní titulky tohoto veledíla. Poté, co jsem film viděl, musím říci, že rozdíl až tak markantní nebyl. Film přetékal ve všech fázích všemi myslitelnými a dostupnými klišé, ale díky celkem nenuceným a svěžím dialogům jsem se s prostořekou a přechytřelou zdravotní sestrou, co všem kolem dobře poradí, s každým to myslí dobře a její znalosti medicíny předčí i věhlasného nemocničního chirurga, dobře sžil a strávil příjemný večer. ()

Reklama

troufalka 

všechny recenze uživatele

Každý ne. Ta prvoplánovitost uráží intelekt diváka. Mělo by to být sexy, ale je to bezpohlavní a sterilní. Každý "Inga Lindström: blabla" se může odehrávat vlastně kdykoliv, firurky se posunují podle předem určeného schématu, k tomu vám pustí tzv. "romantickou" muziku a další ... (dosaď si sám) je na světě. ()

laik_60 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

film, kde sa zídu samí "ambiciózni" ľudia, starý doktor, jeho syn ambiciózny kardiológ, robí obvoďáka, druhy syn ambiciózny skladateľ, obkolesený spústou fanyniek, a samozrejme ambiciózna sestrička, ktorá všetkým pomotá hlavu a aj ich "ambície" (samozrejme v dobrom. bol by to celkom slušný priemer, keby Nico Roder  -- hrajúci syna - skladateľa,  nebol o hlavu menší od hlavnej predstaviteľky. :) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Švédsku. (M.B)

Reklama

Reklama