Reklama

Reklama

Monkey Business - Nokia Tour 2007

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2007, 92 min

Obsahy(1)

Monkey Business patří mezi nejenergičtější performery u nás a na Nokia Music Tour to rozhodně hodlají dokázat. Jejich show nenechá nikoho v klidu a ve spojení s krásnou scénou, úžasnými kostýmy a našlapanou muzikou slibuje nezapomenutelný zážitek.  Nokia Music Tour představí kapelu Monkey Business v teatrálním stylu diktátorů. Turné „Vzdejte se, nic se vám nestane“ přenese návštěvníky sedmi koncertů do prostředí banánové republiky, v jejímž čele stojí první pár - osvícený Matthew Ruppert a jeho první dáma Tonya Graves. Průhlednost vlády zaručí unikátní průhledné nástroje včetně bicích a kláves, povinné skandování si budou vynucovat stylizované projekce a dekorace celého prostoru.
„Do vzpírajících se jedinců budeme bušit především rytmem a projevy něhy,“ slibuje Matthew Ruppert a v očích mu blýská špatně utajovaná touha po moci.
Turné představí kapelu ve zcela novém světle. Monkey Business patří mezi nejenergičtější performery u nás a na turné to rozhodně hodlají dokázat. Jejich show nenechá nikoho v klidu a ve spojení s krásnou scénou, úžasnými kostýmy a našlapanou muzikou slibuje nezapomenutelný zážitek. Každý koncert Monkey Business je originál. Matthew Ruppert jako by neměl nikdy dost kontaktu s pulzujícím publikem. Ve vteřině dokáže strhnout všechny členy kapely do víru vášnivé show. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama