Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (134)

kluk z Na 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo jako další epizoda x files a já si říkal, že se bude plesat blahem, ale šeredně jsem se mýlil. Místo x files rules naskotačila na scénu partička na odpis tvořená několika mladými lidmi s hlavní aktérkou blbkou a jejím trapným přítelem. To jejich handrkování mě vážně nebralo, spousta lacinnosti v záběrech s prstenem a celou tou snubní píčovinou a to, že si přivolala ufouny zpět , aby si ji vzaly nahoru za kamarádama, no síla! Takovejch wtfaků tam je spousta.Třeba ten šerif se svoji dějovou linkou. Ten byl taky dobrej no. Významná to linka. Čím víc zvratů tím lépe, že? ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Parta mladých jede na chatu... Už jenom ten začátek zní blbě. Jenže bacha, ono to pak začne být i celkem zajímavé, začne to být i napínavé a dostaví se dokonce i nějaká atmosféra, jenže tomu zase ubližuje podivný vývin děje, postavy jsou buď nesympatické nebo nijaké a některé scény působí úplně pitomě (třeba jak si tam ty mimozemšťany přivolává, protože jí sebrali kluka a ona ho přece nikdá neopustí...). Potom se dostaneme na loď, kde jsem tak nějak doufal, jelikož mě to hodně zajímalo, o co mimozemšťanům jde. A já se to nedozvěděl, leda by jim primárně šlo o brutální anální sex páchaný na někom. A ten konec to už zabil úplně, do té doby jsem zvažoval, že bych dal i 3*, ale ten konec to fakt zmrvil, takže nakonec dávám jenom lepší 2* Na víc to fakt nemá, je to pro mě zklamání jako prase. ()

Reklama

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film mě přivedl No One Will Save You, podle komentářů a hodnocení si říkám že to musí bejt ale píčovina. Vím že jsem divnej a naštestí to nesežral. Super film v žánru, podle mě mnohem lepší než No One Will Save You, kde prostě to napětí rychle zmizelo. Ke konci jse si říkal že film mohl skončit o 15min dřív, ale uplnej konec taky dobrý, muž s cigaretou super nápad. ()

peiton odpad!

všechny recenze uživatele

Téma UFO mi nie je cudzia a mám ju rada,ale toto bolo mimo misu.Takéto sprac.tak silnej tematiky akou UFO je, nebolo zrovna 2×najšťastnejším krokom.Takto ju sprzniť.To chce odvahu.Na samom začiatku resp.v 1.polovici filmu ukázali tvorcovia divákovi toho až príliš mnoho a snímok týmto stráca na statuse tajomnosti,ktoré by mali takéto druhy snímok obsahovať.Mimozemšťania majú predsa byť v našich očiach nedotknuteľní,nepoškvrniteľní a nie strieľať do nich.Nezískalo si to moju pozornosť a preto som to musela po hodine vypnúť.Veľmi slabé a pod úroveň.A nemusíme sa báť,že by toto vypálilo dieru do sekcie "Život,ktorý nepochádza z našej planéty".Nevypáli.To rozhodne nie. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Miluju filmy o mimozemšťanech a zvlášť horory. Tenhle film měl našlápnuto na perfektní snímek ale asi tak od 70 minuty si to pěkně posral a ten konec? U mě teda absolutně nezabodoval. Vizualizace mimozemšťanů byla fajn a objevovali se tam dost často, byl i nějaký ten gore. Herci ušli ale za zmínku nejvíce stojí asi Michael Ironside a jeho tričko s kachničkou. 55% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)

Reklama

Reklama