Reklama

Reklama

Bestialità

  • angličtina Dog Lay Afternoon (více)

Obsahy(1)

Pařížský architekt Paul a jeho žena Yvette připlouvají na ostrov, jenž se má stát jejich prázdninovým domovem. Architekt tráví dny procházkami a focením, zatímco Ivette polehává ve stínu prostorné vily, znavena nevyslyšenými erotickými fantaziemi pronásledujícími ji v noci. Paul na ostrově vybírá vhodnou lokalitu pro další rezidentní výstavbu, Ivette ale netuší, že manžel ve skutečnosti pátrá po neznámé dívce, již párkrát zahlédl ve skalách. Po setmění se oba bez velkého zájmu účastní bujarých večírků s nově nalezenými přáteli. Ostrov, dívka i její pes však postupně poodhalují svá tajemství. (dopitak)

(více)

Recenze (7)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Souhlas s Flipnicem. Toto raritní, značně obskurní a velice extrémní erotické Eurosleaze, napsané známým exploit. hercem a režisérem Georgem Eastmanem ("Cani arrabbiati" nebo "Antropophagus") opravdu doporučím raději všem okrajovým fandům. Film ale rozhodně zaujme na svou dobu docela odvážným tématem (zoofilie, onen akt, je tu nejspíš jen simulovaný), přitažlivým ostrovním umístěním a pěknou pomalou monotónní hudbou, jinak je to spíše nudné. Je to skoro celé o sexu (dvojka, trojka, lesbismus atd), nahotě a různých jiných chuťárnách a oplzlostech (viz třeba zmíněnou zvrácenou swingers hostinu!). Finále je krvavé, ale naštěstí zde není skoro nic vidět. Obsazení v hlavních rolích je neznámé, ale ve vedlejších rolích se nám zde představí známý Jess Francův oblíbenec Paul Müller, Ilonna Staller (známá především díky roli v erotickém filmu "Cicciolina", zde v menší roli nahé tanečnice v klubu) nebo pěkná mladá Leonara Fani (v roli dospělé dívky, která prožila dětské trauma) v jedné ze svých lepších rolích. Jednou film shlédnout určitě jde, třeba po porovnání, co se tou dobou na Západ od nás točilo za skvosty:-) Podobné filmy; "La Bête" (75) nebo "La bella e la bestia" (77). ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela slušně perverzní "sleazy" italská záležitost ... Manželská dvojice se vydává na dovolenou na exotický ostrov. Zde tráví volné chvíle ještě s partou dalších lidí, kteří sem přijeli za stejným účelem. Manžel na ostrově brzy nalezne opuštěnou mladou dívku, kterou doprovází neustále pes - dobrman. Nadržená manželka je neukojena manželem ať se snaží jak se snaží, ten má oči hlavně pro mladou neznámou dívku ... Nakonec dívku svede a vyspí se s ní, později se oddáv sexu ve "švédské trojce" jak s nadrženou manželkou, tak mladou dívkou (obě velmi krásné...)... Oba však netuší šokující a extrémně zvrácenou skutečnost ... dobrman doprovázející dívku není jen její ochránce, ale i její milenec ... Film režiséra, který nikdy nic dalšího nenatočil. Četl jsem něco o tom, že by s tímto filmem snad měl mít něco společného D´Amato, ale nevím přesně ... docela by to na něj sedělo ... Film obsahuje jak záběry na krásné nahé ženské, softeroticu, tak oplzlé záběry hnusných návštěvníků oddávající se nechutným radovánkám, žranicím, detailní záběry na mastné huby od pojídaného masa až po několik scén sexuálního styku se psem ... Tento kontroverzní akt je sice natočen docela přesvědčivě, ale jednoznačně se o skutečný sex se psem nejedná... Na svoji dobu hodně odvážné, hodně zvláštní, zasněné, chvílemi vzrušující, chvílemi obracející žaludek ... každopádně scénář téměř neexistuje, je zde jen nějaké jednoduché vyústění děje a pak už manželé peláší z ostrova co jim nohy (mořské vlny ...) stačí ... Jen pro okrajové publikum. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Je to horor, páč tam straší velký černý pes a mrtvý kostelník! Tak zpět, je to mysteriózní drama, které se nakonec točí okolo záhadné Jeanine a dobrmana, který je fakt strašidelný (alespoň pro mě, zlatý kočky). Typická italská hudba, dlouhé záběry na skalnaté pobřeží ostrova a azurové moře, postupný přechod k erotickému filmu a drsný závěr. Nepřehlédnutelná na party (a zcela obnažená) je půvabná Cicciolina, pornostar  Ilona Stallerová. Jinak vše klíčové vypsali zdejší kolegové, tak bych se jen opakoval. Každopádně až posledních 15 minut má grády. A jistě, party občas připomene kultovní Velkou žranici (1973). Hororové momentky - vyjící dobrman, souložící dobrman, stařena svlékající se donaha. Souhlasím, že je to pro okrajové publikum, do něhož se počítám, ale čekal jsem možná ještě o něco větší odvaz... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Atmosféra letního dobrodružství u moře, erotika, to jsou pozitiva. Scénář není neexistující, kolegové možná dost dobře nerozuměli dialogům. Je ale pravda, že o strhující drama se nejedná. Odvážné zoo scény jsou samozřejmě fikcí, ostatně jako styk mezi lidmi, nejedná se o hardcore. Pobožný filosof mi pil krev víc než vyjící pes s pozadím měsíce. Škoda zápletky, že není promyšlenější, protože jako motivačka pro letní dovolenou u moře by to bylo ideální. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Italský sedmdesátkový mysteriózní eroťák s vcelku zajímavým příběhem. Tedy nahé Italky, bobři, Leonora Fani, žádné silikony, lesbičky a jako bonus soulož ženy s dobrmanem hned v první minutě filmu. I díky ní může divák čekat trochu větší maso, než nakonec dostane, ale i tak to jde. Taková letní přímořská šukárna. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už druhá minúta ukáže, na akej vlne sa tu bude surfovať. Zoofilná scéna, pekne odvážna, síce intímne nasvetlená dáva vedieť, že tu sa nebudeme pohybovať v obyčajných vodách eurohororu. Dej je nudný, ako pozeranie diafilmov, ale občas to vystrelí nejakou tou erotickou trojkou, medzi postavami, medzi ktorými by ste to ani nečakali. Občas mi to prišlo ako z iného sveta, vízie a atmosféra lekvárová. Skôr emočne, ako dejovo rozprávaní trash. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Italský film „Bestialità“ funguje především jako snímek, který rozhodně dokáže rozjitřit fantazie. Je to snímek úchylný, o tom asi žádná, ale nemyslím si, že je to nutně snímek, který by vás dokázal nějakým způsobem výrazně zhnusit, protože i tak si drží určitou úroveň a není vyloženě explicitní. Tvůrci ale fantazii měli a část jí přenesly ze svého filmu i na diváka, což oceňuji. ()

Reklama

Reklama