Reklama

Reklama

Suzanne je čtyřicátnice, žena doktora, matka dvou teenagerů, která žije na jihu Francie. Její nudný, měšťácký způsob života ji ničí. Rozhodne se vrátit ke své původní práci fyzioterapeutky, ve které byla skvělá, dříve než se rozhodla život věnovat výchově dětí. Manžel souhlasí a navrhne vybudovat její ordinaci vzadu za domem. Stavby se ujme dělník Ivan, bývalý vězeň. Když se s ním Suzane poprvé setká, je pohlcena náhlou a zničující přitažlivostí. Vzdá se všeho a zcela se oddá všepohlcující vášni. Jeden okamžik jí však stojí v cestě: ROZCHOD s manželem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (106)

terunka003 

všechny recenze uživatele

Těžké, tvrdé, smutné, osobní, depresivní, bez východiska × moc brutální. Tak já nevím jestli tři nebo čtyři hvězdičky. Každopádně z tohoto filmu člověka bolí duše, aspoň toho, který má s podobnými věcmi zkušenosti. Zajímavý pohled na nevěru ze ženské stránky. Aneb když ženská blafne, jde všechno do háje, včetně dětí, živobytí a nějaké té slušnosti a úrovně. Včetně pohýbání po benzínové čerpací stanici a prodávání svých věcí. Kristin Scott Thomas ze sebe vydala maximum a byl zážitek vidět ji v jiných rolích než v pozicích britské matky. Závěr byl teda na mé gusto trochu brutálnější. Film, který asi není určen všem divákům. ..Kristin teď musí začít jíst, je vychrtlá jak lunt.. ()

cerbygerby 

všechny recenze uživatele

Noo nevim.. podobný děj jako u jiných podobných filmů, ale tady mi vadilo herecké obsazení, tedy spíš to mužské...Lopéz mi tam tedy za toho milence vůbec nesedl a K.S. Thomas byla docela odvážná v těch letech.. a někde jí to docela i slušelo. Takže když to vezmu s tím bláznivím koncem, tak jsou to průměrné 3* ()

Reklama

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Dokonale hnusný film. Rozmazlená píča, která měla vše. Milujícího manžela, peníze (od manžela), rodinu, šťastný život. Ale pak jednou začala hárat, zbytky mozku byly umrtveny a „hurá, seru na všechny, nejdůležitější jsem Já“. Manžel (který je v tomto případě opravdu zcela kladnou postavou – teda bohužel až moc) se zachoval obdivuhodně, přesto to té děvce bylo málo. Ale tohle by asi nespravil ani ten přeražený nos. Nejlepší replika: „nebojte, jsem v rozvodovém řízení, SVOJE peníze nakonec dostanu (potutelný úsměv)“. A Kristin, že hraje dobře? No leda, že by hrála rybí ksicht, ale tak to asi být nemělo, nebo? Ale je pravda, že její zcela amorální postava vzbuzuje odpor na první pohled, tak třeba to tak bylo zamýšleno. Obdivuhodné je, že tvůrci dokázali ten zcela pokřivený charakter hlavní hrdinky během filmu ještě vygradovat a v druhé polovině filmu může divák už jen kroutit hlavou, když si představí, že tak mrzké stvoření má svůj obraz někde v reálném světě. Závěr už vše jen podtrhuje. Opravdu by mě zajímalo, jestli se najde divák, který by s hlavní hrdinkou sympatizoval. ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Nemám rád tyhlety šílence co se kvůli vztahu dokážou i zabít. To už by měla být nějaká diagnóza na to. V krátké době druhý film o tomtéž, první byl Můj Král. Jakože poblouznění je krásná věc, nicméně totálně u toho vypnout mozek, prostě může vést k tomu, že se člověk chová jako debil. Ať už je to on nebo ona. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Naprosto realisticky vyvedený film o tom, jak se skvěle zajištěná a do té doby "šťastně žijící" žena ve středních letech nečekaně zamiluje a začne za sebou pálit mosty....Kristin Scott Thomas ve svých skoro padesáti letech obdivuhodná, postelové scény si může se svojí postavičkou klidně dovolit ( na rozdíl od svého o 5 let mladšího filmového partnera-tlouštíka) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve francouzském regionu Languedoc-Roussillon. (claudel)

Reklama

Reklama