Reklama

Reklama

Famílie

(seriál)
  • USA Parenthood
Ukázka z filmu 24
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2015), 73 h 2 min (Minutáž: 41–49 min)

Tvůrci:

Jason Katims

Hrají:

Peter Krause, Lauren Graham, Dax Shepard, Monica Potter, Erika Christensen, Sam Jaeger, Savannah Paige Rae, Max Burkholder, Joy Bryant, Miles Heizer (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(103)

Celý seriál se odehrává v prostředí velké a různorodé rodiny Bravermanových. Svobodná matka Sarah Bravermanová (Lauren Grahamová) se rozhodne se svými dětmi Amber (Mae Whitmanová) a Drewem (Miles Heizer) přestěhovat zpět do rodného městečka Berkeley – a tím se přiblížit zpět svým rodičům a přátelům z dětství. Všichni v multigenerační rodině prožívají strasti života rodičovského a právě společná interakce sourozenců, jejich partnerů a dětí často graduje ke komickým až absurdním situacím. V seriálu se objevuje mnoho různorodých charakterů, díky čemuž se v něm najde každý. (TV Prima)

(více)

Videa (37)

Ukázka z filmu 24

Recenze (51)

Kity162 

všechny recenze uživatele

Když jsem to občas zahlédla v televizi, tak jsem byla nadšená a líbilo se mi to, nevím proč teď, když si to pouštím od začátku, jsem znechucena, po 4. dílu první série mám dost. Asi možná, že se tam řeší hrozný kraviny, celý díl věnovat tomu, že její syn masturbuje ve sprše a jak mu to mají říct? To už byl konec pro mě. Taková "americká" slátanina, protože věřím, že to takhle v USA chodí a že řeší přesně takový závažný problémy v rodinách. ()

Thehellion 

všechny recenze uživatele

Tak musím říct, že jsem si dal načas s hodnocením tohoto seriálu..mám sjeté zatím téměř všechny epizody kromě asi dvou nebo tří..Začátek seriálu byl výborný, najelo se na několik ožehavých a vážných témat, několik prvních dílů bylo jasně na pět hvězd, ale na konci první řady se začly na můj vkus řešit blbosti a těchto pár dílů bych ohodnotil tak třemi hvězdami..Druhá řada byla tak něco mezitím téměř po celou dobu, takže za 4 hvězdy, proto tedy 4 hvězdy......seriál mě zaujal samozřejmě díky Lauren Graham, našel jsem si jeho hodnocení a protože je hodnocen výborně, tak jsem se do něj pustil..Je opravdu neobvyklé mít v jednom seriálu tolik hlavních postav, které v podstatě jsou všechny na stejné úrovni a musim říct, že obdivuji režiséry, že se jim to daří zvládat tak, že každá postava má svůj prostor a nedochází k nějakému ošizení něčeho..samozřejmě z tolika hlavních hrdinů si některé oblíbíte a některé naopak ne..já osobně mám rád Zeeka Bravermana, Crosbyho, Julii, Joela......nesedí mi Kristýna, i když na konci druhé řady začala být trochu snesitelná, Adam a Jasmine, Camilia, Amber, Drew jsou takový neutrální, někdy mě štvou, někdy jsou dobrý..občas je to kýčovité, občas se řeší blbosti, ale občas tam jsou opravdu dobré věci a myslím, že tohle je kvalitní produkce..na hony vzdálené českým seriálům......pěkné 4 hvězdy.. ()

Reklama

togaf 

všechny recenze uživatele

Po každém díle jsem měla pocit, jako bych se přejedla cukrovou vatou. Optimistické závěry a lá "všechno jde, když se chce" mě rozčilovaly čím dál víc, až mě překvapuje, že jsem dokoukala první sérii. Lauren Graham hraje stejnou roli jako v Gilmorových děvčatech, zato Peter Krause...pokud máte rádi Odpočívej v pokoji, tak vás předem varuji, "Nate" v tomhle seriálu odmítne s pohoršením trávu...to asi jako odstrašující příklad stačí. Na další sérii se rozhodně nechystám. ()

miawallacova 

všechny recenze uživatele

hezký rodinný seriál, na který se dívám v práci. Není to nikterak náročné, občas vtipné a hodně často dojemné ztvárnění rodinných vztahů. Velmi mě potěšilo, že Lauren Graham nehraje opět roli naprosté "fríky matky" Líbí se mi to, ale je faktem, že některé díly jsou dost nudné a hlavní hrdinové zdlouhavě řeší jednoduché problémy. A mimochodem Mae Whitman je naprosto sexy! ()

DarkoCohen 

všechny recenze uživatele

Mám ráda seriály, kde už od začátku je jasné, že herecké obsazení je natolik kvalitní, že to nemůže být blbost. A když zahlédnu něco, kde vedle sebe tvůrci obsadili Lauren Graham a Petera Krause, okamžitě vytahuju must see list. I když je tento novodobý Parenthood předělávka stejnojmenného seriálu z devadesátých let, má co nabídnout. Bravermanovi jsou jedna velká rodina, která drží za každé situace pospolu a společně se s humorem sobě vlastním vyrovnává se svými nezbednými potomky. A i když jsou natolik arogantní, že nesnesou kritiku od nikoho jiného než od rodinného příslušníka, nejde si je neoblíbit. Kde je řečeno, že to stejně nechodí i u vás;p /Hodnoceno po 4. díle ()

Galerie (1 339)

Zajímavosti (10)

  • Ještě než produkce obsadila Lauren Graham, byla oslovena Helen Hunt, ale nedohodla se s tvůrci na výši platu. (Taninaca)

Reklama

Reklama