Reklama

Reklama

Dark Blue

(seriál)
  • Slovensko Vnútorný nepriateľ
USA, (2009–2010), 14 h 20 min (Minutáž: 42–46 min)

Hrají:

Dylan McDermott, Omari Hardwick, Logan Marshall-Green, Nicki Aycox, Tricia Helfer, Meta Golding, Nicci Faires, Andrea Roth, Jon Huertas, Jerry Trimble (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Letní televizní produkce kanálu TNT od Jerryho Bruckheimera. Supertajná policejní jednotka řeší komplexní úkoly, o kterých nemají jejich vlastní kolegové nejmenšího tušení. (barbarito)

Recenze (8)

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Já tyhle "drsňácký" krimi prostě můžu. A Dark Blue má solidní tempo i sympatické herecké obsazení, v čele s charismatickým Dylanem McDermottem. ()

burton 

všechny recenze uživatele

To jsem si vždycky přála. Žít a pracovat v utajení tak tajném, že mě ani vlastní matka nepozná a nenajde, natožpak ti ostatní. Bezva seriál a máš pravdu, Luteko, holky si užijou. Já teda jo. Ale myslím, že i chlapi. Je tu všeho pro všechny, co rádi pracujou v utajení, žijí adrenalinem, lží, přetvářkou, sebezapíráním a jinýma věcma, který každý dělat nemůže. PS: Ježiš, Logan Marshall-Green je takový dareba :)! ()

Reklama

Luteka 

všechny recenze uživatele

Seriál s neuvěřitelným tempem, zajímavými zápletkami a skvělými herci (teda hlavně holky si užijou :)) ... Seriál o policejní jednotce tak speciální, že o ní skoro nikdo neví ... Všichni se tam pohybují na takovém okraji zákona, že si myslíte, že každou chvíli uklouznout a skončí na straně zločinu (o tom svědčí už první díl). Seriál je to vysoce nadprůměrný a už se těším na druhou sérii :) Doporučuji ... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: DajTo! = 20.11.2012, réžia slovenského znenia (Markíza 2012) = - Po pilotnej epizóde by som síce plný počet neudelil, ale séria vyzerá nádejne a mohla by sa dožiť aj druhej sezóny. K deju: DYLAN McDERMOTT hrá šéfa zvláštnej policajnej jednotky, ktorej členovia pracujú v najhlbšom utajení, čo si vyžaduje najmä dosť dobrú psychickú kondíciu. Svedčí o tom aj ich najnovší prípad - sledovanie známeho teroristu - kde šéf pojme podozrenie, že jeden člen jeho tímu zradil ... (25.7.2009) ()

stephano 

všechny recenze uživatele

po prvním dílu sem byl trošku skeptickej jelikož to bylo dost předvídatelný. Ale ted po 9 dílu musim říct že tenhle seriál je fakt vymakanej. Patří do rodiny takových těch co díl to jeden případ. A v některých epizodách by se dalo říct co díl to jeden film. Vymakanost dopadání zloduchů je na vysoký urovni dramatu. No a casting wow, tohle opravdu nejsou policajti co bych chtěl potkat v noci na ulici. ()

Galerie (254)

Reklama

Reklama