Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ned Stark se postaví královně Cersei, protože ví, že má něco společného se smrtí Jona Arryna. Jon Snow, Nedův nemanželský syn složí doživotní slib Noční hlídce. Král Robert se pokusil otrávit Daenerys, Khal Drogo za to vyzve svůj kmen k útoku na Západozemi. Robert je těžce zraněn na lovu, před svou smrtí jmenuje Neda regentem, dokud jeho syn Joffrey nedosáhne vhodného věku k usednutí na trůn. Královně Cersei se rozhodnutí zemřelého krále nelíbí a s podporou Malé rady zabrání jeho uskutečnění. Ned požádá Lorda Petyra „Malíčka" Baelishe o podporu jeho Městské stráže, aby mohl bezpečně odstranit Lannistery z trůnu. Také mu prozradí, proč je Robertův mladší bratr Stannis Baratheon skutečným dědicem trůnu. Lord Baelish však neudělá to, co přislíbil... (Česká televize)

(více)

Recenze (18)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyjimečná práce s postavami, brilantní tahání za nitky a intrikářství. Zatím jedna z nejlepších epizod, ne-li vůbec nejlepší. Závěr (korunovace) má neskutečné grády a ukázkově se stupňující napětí, příčemž zůstává naprosto nepředvídatelný. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dôležité postavy začínajú umierať, čo sa začína prejavovať na novom rozmiestnení silných figúrok na šachovnici, keď už sa teda celý seriál volá Hra, tak šach pripomína možno zo všetkého najviac. Najviac prekvapí samotný záver, kde sa dozvieme, že sa nerešpektujú ani zapečatené a kráľom podpísané listiny. Máme za sebou sedem epizód plných intríg a menších súbojov, pričom by už potešila aj nejaká tá väčšia bitka. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem se skvěle bavil, intriky a manipulace se rozjely naplno, nikdo nikomu nevěří a pokud ano, záhy toho lituje. To je přesně to, co můžu. Tvůrci navíc obsadili do role Tywina Lannistera lorda Vetinar..., pardon, Charlese Dance a tím mě mohli jedině potěšit. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viem, že to už spomínali užívatelia v komentároch ale táto časť fakt definuje to, čo znamená hra o tróny. Človek nemôže nikomu veriť, podlosť a zákernosť, klamstvo a faloš ma doslova vytočili. Medzi postavami, "ktoré ťahajú za nitky na hrade" mi už nikto nie je sympatický. Toto zbytočné doťahovanie za ktoré môžu ženské a nedorozumenie aj tak určite skončí zbytočným preliatím krvi nevinných. ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Robert nečekaně a potupně končí a svým pádem totálně podpálí Nedovi půdu pod nohama a když se nebožák obrátí na jediného muže, komu si myslel, že může věřit, zjišťuje, že to bylo jen další klopýtnutí na strmé cestě za nepříjemným koncem. Malíček byl, je a bude hráčem (nebo spíš sráčem?) o trůny, jehož není radno podceňovat. ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned tři skvělé scény. Drogův proslov tuto epizodu absolutně ovládl! Rozhovor mezi Cersei a hloupým Nedem byl také velmi zajímavý a závěrečná scéna byla jak se patří šokující. ()

Salvator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čest a tvrdohlavost Starků proti podlosti velké části rodu Lannisterů. Ned se dozví plnou pravdu o dětech krále Roberta a nechce si ji nechat pro sebe. Jenže král umírá a plány jeho pobočníka se hroutí. Jon Snow a Sam přísahají věrnost bratrstvu Noční hlídky a Daenerys je zase o kus silnější. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aneb jak se hezky anglicky řekne - Unforgetable. Legendární epizoda. Cersei nenávidím, ale ten její, řekněme, citát zbožňuju. "Když hraješ hru o trůny, buď zvítězíš, nebo zemřeš. Žádná střední cesta neexistuje." Škoda jen, že je Ned tak čestný a spravedlivý... To se mu nakonec stane osudným... :( ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďalší diel priniesol posun uudalostí dopredu, hlavne čo sa týka Eddarda Starka a jeho panovania. Joffrey sa ukazuje - jeho charakter a budúci spôsob vlády. Začína sa hra o tróny... ()

Reklama

Reklama