Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý Robb Stark vyrazil z rodného a bezpečného Zimohradu. Pokouší se shromáždit všechny rodinné spojence, aby s nimi mohl vyrazit do války s proradnými Lannistery. Brzy zjišťuje, že to bude složitější, než jak si původně představoval. Zdrcená Sansa žádá svého snoubence Joffreyho, aby ušetřil život jejího otce Neda. Ten je stále držen v žaláři, v dokonale vnuceném osamění přitom nachází nečekaného spojence. Na severu, na Zdi, jsou Jon a další členové Noční hlídky zaskočeni útokem nečekaných nepřátel. Divoká dothracká armáda pod vedením Khala Droga má namířeno přes Úzké moře do Sedmi království. (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda výhradně o pletkách a politických rošádách, kterou ozvláštňují dva atraktivní minisouboje - učitele šermu a barbarského válečníka. Zombie vsuvka zatím braná s rezervou, uvidíme jaké s tím mají scénáristé další plány. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postavy reagujú na udalosti predchádzajúcej epizódy, čiže veľa akcie sa nedočkáme, ale zase lokácia strieda lokáciu, nikde sa nezdržíme príliš dlho a hneď sledujeme dejovú líniu na opačnom konci. Navyše je tu viac exteriérových záberov než obvykle, čo tiež dodáva sledovaniu na príťažlivosti. Cítiť, že séria sa blíži do finále, takže stále nie sme svedkami niečoho väčšieho, ale napätie medzi postavami je už v podstate neznesiteľné a bude ešte horšie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá epizoda pro mě sice nebyla tak strhující jako ta předchozí, ale stále patří mezi ty lepší. Za nejzajímavější moment dílu považuji závěr rozhovoru mezi Nedem Starkem a Varysem v cele. Mocně mě bavily Cerseiny manipulační praktiky, ale mezi seveřany byl děj poněkud slabší. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie, že by som nejako obľuboval zombiekov, ale to mysterózno sa sem neskutočne hodí. Keby som mohol, tak by som sledoval iba príbeh ktorý sa točí okolo steny. Pseudo kráľ Joffrey ma každou epizódou štve viac. To je niečo tak nesympatické, že by som ho dokázal bezdôvodne vyfackať. ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Starkova družina v Přístavišti je rozprášena, škoda Braavoského šermíře. Khal Drogo konečně vidět v akci a škoda, že jí v budoucnu neuvidíme víc. Jonovo první setkání s mrtvými správně děsivé, ale přesto jde pouze o zlomek kvalit následujících dvou epizod. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z hľadiska atraktivity možno najslabšia epizóda prvej sezóny, avšak mnohé na prvý pohľad menej významné udalosti, ktoré sa udiali, budú veľké následky pre ďalší vývoj... ()

Salvator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí stoupá. Po smrti krále Roberta Lannisterové nelení, krvavě přebírají moc v Králově přístavišti a na trůn tak usedá Joffrey Na pomoc svému otci se chystá Robb Stark společně s vazaly. Tyrion a Bronn upevňují vzájemné pouto, Jon poznává nemrtvé a Daenerys začíná vládnout. A především, Oša na Zimohradu ví víc, než by si by si všichni před Zdí byli ochotni připustit. ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí se stupňuje s každým dílem, stejně jako atmosféra v Králově přístavišti. Je poznat, že se schyluje k něčemu velkému... Zbožňuju stále víc a víc Neda, a víc a víc nesnáším Joffreyho (který mimochodem svoji roli hraje bravurně). ()

Reklama

Reklama