Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 2

(série)
USA / Velká Británie, 2012, 8 h 43 min (Minutáž: 49–61 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Lena Headey, Peter Dinklage, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Michelle Fairley, Iain Glen, Ron Donachie, Rory McCann, Sophie Turner, Kit Harington (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V královském sídle okupuje kýžený trůn krutý mladý Joffrey, ovlivňovaný radami své potměšilé matky Cersei a strýce Tyriona, jenž byl ustanoven pobočníkem krále. Ovšem Lannister držící se trůnu je pod tlakem z mnoha stran. Robb Stark, syn zabitého Neda Starka, Pána z Winterfell, se snaží získat pro Sever autonomii a v bitvě zajal Cerseina bratra Jamieho. Daenerys Targaryen na Východě plánuje podpořit své vyčerpané síly třemi nově narozenými draky. Stannis Baratheon, bratr zesnulého krále Roberta, odmítá Joffreyho legitimitu a s pomocí mocné kněžky plánuje námořní útok. A Renly, Stannisův charismatický bratr, trvá na svém vlastním nároku. Mezitím mezi divochy severně od Zdi vyrůstá nový vůdce, další nové nebezpečí pro Jona Snowa a řád Noční hlídky. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Sayko

Sayko (hodnocení, recenze)

Rayen1

Druhá řada nám přibližuje svět GoT (tzv. dělá si píseček), abychom byli připraveni a chápali všechny souvislosti pro další série. 

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Druhá řada není špatná, ale strašně se vleče. Hodně jmen, hodně keců okolo a "právo na Železný trůn" mají snad úplně všichni, včetně zvukaře, režisérů a best boye (asistent u osvětlovačů nebo režie, kdyby někdo nevěděl)... není to špatné, jen by to chtělo trochu rozhejbat půlky... čtyři hvězdy, nic víc, nic míň... doufám, že se to od třetí řady trochu víc hne kupředu :)

na příspěvěk reagoval Sayko

Reklama

Reklama