Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion Lannister ukazuje, že ho dosud rodina spíše podceňovala a chce výrazným způsobem omezit mocenský vliv své sestry Cersei. Při cestě na sever se Arya svěří se svým tajemstvím Gendrymu, rekrutovi z Noční hlídky. Po devíti letech prožitých jako chráněnec Lorda Starka se Theon Greyjoy opět setkává se svým otcem Balonem Greyjoyem. Ten svého syna dávno zatratil, spoléhá se na dospělou dceru. Theon hodlá obnovit Království Železných ostrovů a doufá, že se mi podaří získat důvěru otce. Uskutečnit tento plán není tak jednoduché, jak si představoval. Stannis Baratheon a Mellisandra z Ašaje se spojili s piráty, aby společně mohli dobýt Královo přístaviště z moře... (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj nebyl tentokrát tak dynamický jako v předchozí epizodě, hodně ho přibrzdil návrat rozhovorů o ničem, ale celkově se vlastně nic zvláštního neudálo, když nepočítám biblické vraždění neviňátek. Nejvíc mě asi pobavil Tyrion, ten může kecat úplně mimo děj, ale alespoň je vtipný, Daenerysina linie už tradičně nudná. Jde přes poušť. Už dvě epizody. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tými rodinnými putami to už začína byť trápne. Keby sa aspoň postavy zrádzali pre peniaze a ženy.. Ale ako vidím, tieto dve položky tu nemajú až takú vysokú cenu. Pravdepodobne tu už každí zabudol dôvod prečo sa začala vojna a každý jeden panovník si ide za svojim cieľom. ()

Reklama

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

You're funny. You've always been funny, but none of your jokes will match the first one, will they? Do you remember, back when you ripped my mother open on your way out of her and she bled to death? ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyrion ruluje a až na pár strhujících panoramat hradů na útesech si celý díl prakticky krade pro sebe jeho briskními a neskutečně jízlivými poznámkami. Bravo, scénáristům i herci by to chtělo poplácat po ramenou. Nejen díky tomu sledování druhé části utíká snad ještě rychleji, než té první. Zatím pozedřele málo prostoru dostávají barbaři. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum je táto epizóda o sexe. V podstate by sa uplatnila aj ako kratší soft erotický film. Ale zase nie, že by sa v nej nič nedialo. Lokácia strieda lokáciu, najzaujímavejšia sa zatiaľ zdá byť línia s hľadaním "bastarda". Osobne sa teším na cestu do čo najväčších hĺbok za stenou, ono sa potom zrejme rozbehne viac aj akcia, uvidíme. Kto sa tešil na drakov a Emiliu, si musí počkať minimálne do ďalšej epizódy. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama