Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tyrion Lannister již několikrát dokázal, že umí všechny překvapit, tentokrát se rozhodl vytvořit tři mocenské aliance za cenu příslibu manželství. V této rozehrané hře tak najednou je dcera královny Cersei, které se to vůbec nelíbí. Vdova Catelyn Starková přijíždí do Stormlandu, aby navázala své vlastní spojenectví. Král Renly Baratheon se svou ženou Margaery a jejím bratrem Lorasem Tyrellem ale mají odlišné plány. Lord Železných ostrovů a vůdce povstání proti Starkům, Balon Greyjoy, sebejistě předkládá svou strategii útoku, v Zimohradu se starý Luwin pokouší přečíst Branovy sny. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co přinesla třetí epizoda? Skvělý rozhovor Tyriona s Varysem, pár solidních rozhovorů, jichž se účastnil Tyrion, polonahé ženy (zase) a dvě nechutné bukvice, kterým je věnováno asi tolik času, kolik ho dostal Theon (ne že by ho využil). Pravda nenudil jsem se, ale ani jsem se příliš nebavil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokiaľ sa vám zdá seriál až príliš intrigánsky a zameraný na dialógy, tak v tomto názore vás trojka dvojky ešte viac utvrdí. Takmer celý diel si berie pre seba Peter Dinglage, popravde, ak by koval tieto ľsti niekto iný, nebola by to taká zábava. Na konci sa ale predsa len dočkáme nejakej tej akcie, dokonca aj dlhšieho súboja s viacerými postavami na pľaci. Takže ide o to, či máte radšej v tomto seriáli interiérové politikárčenie, alebo úchvatné exteriérové zábery s nejakou tou akciou. Tu sa dočkáte omnoho viac toho prvého. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po napínavé scéně z předešlého dílu, která dávala předzvěst strhujícím zvratům, překvapivé ochlazení. Defacto prokecaná epizoda, která představuje pár nových postav, Tyriona jako famózního stratéga a výtečnou závěrečnou bitku. Jinak v podstatě stání na místě a přešlapování. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toho škriatka Tyriona som mal od začiatku spolu s Jonom za najobľúbenejšie postavy. A hoci mám rád toho škriatka aj teraz, už to nie je preto, že iba pil, flákal sa, mal mnoho žien. Ide o inteligentného a učeného stratéga, ktorý rád mieša karty ale vo svojej podstate je čestný, a v tejto časti to opäť dokázal, hoci táto epizóda išla zo slabšieho súdka. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama