Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý šlechtic Theon Greyjoy pomalu naplňuje svůj smělý plán, který mu má napomoci k získání uznání i moci. V králově přístavišti příslušníci rodu Lannisterů posílají princeznu Myrcellu do „bezpečí". Její matka to nese velmi těžce a svému bratrovi, trpaslíkovi Tyrionovi slibuje pomstu. Arya Starková se setkává tváří v tvář s nečekaným návštěvníkem, utajené setkání může ohrozit její život. Robb a Catelyn Starkovi obdrželi velmi důležitou zprávu. Jon Sníh dostává od vůdce Qhorina Půlrukého konečně šanci, aby ukázal, co v něm je skutečně ukryto... (Česká televize)

(více)

Recenze (19)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V hlavní roli Theon, který se proměnil na ukázkově barvitého megazáporáka, jehož krutost převýší snad jen král Joffrey. Scény za zdí neslané nemastné, stále nic zásadního nepověděly. Zřejmě překvápko na další série. Sekvence v Qarthu zatím poměrně haluz. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ najakčnejšia epizóda druhej série a možno aj doterajšieho priebehu. A zrejme aj najlepšia, uvažoval som aj nad plným hodnotením. Predsa len ale nie sú epizódy GoT stavané nejakým výrazným dramatickým oblúkom, aby nás na ich konci čakalo niečo katarzné, takže ostanem pre istotu tesne pod vrcholom. Čaká nás zopár slušných súbojov, v prípade napadnutia kráľovskej družiny aj brutálne násilie a pokus o znásilnenie. Dokonca sa budú aj trhať končatiny. Druhá polovica tejto časti už plynie v pokojnejšom tempe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mnoho vyhrocených situací zaplnilo šestou epizodu a já jsem se díky tomu výborně bavil. Děj se tentokrát zabýval událostmi od území za Zdí až po Královo Přístaviště včetně Daenerysiny příběhové linie, takže se mi díl zdál až příliš krátký, docela jsem litoval, že se na některých místech nezdržel déle. ()

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Theon se projevil jako intergalaktický čůrák, Arya s Tywinem vedou velmi zajímavý rozhovor a Jon Snow narazí na hlídku divokých. Robb se bohužel stále více stává objetí vlastního ega a emocí. Linka v Qarthu je stále o ničem. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Theon svojím konaním vyriekol nad sebou ortieľ spojený s nemalými následkami. Jon sa po prvý raz stretáva s Ygritte, v Kráľovom prístavisku to začína opäť vrieť a Arya vysloví druhé meno. Epizóda, ktorá mala šťavu. ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Teda super díl. No ale jako bejt Sněhem a potkat tak krásnou holku, týýjo jako nevim jestli bych se udržel. (Jo, jasně že mluvim o Rose Leslie) Teda jako jo, udržel ale svedl jí a ještě jak zkoušela potom zadkem....dal bych meeega moc 😈😈😈😈😈 (ikdyž to je 8 let starý, tak to mi teda fakt vůbec nevadí). Nevim proč vždycky takhle ve filmu najdou někde v divočině tu nejhezčí holku, taky chci mít takový štěstí ;) ()

Salvator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Theon Greyjoy se zcela zvrhle snaží potlačit komplex méněcennosti. Arya se dostává přímo do "jámy lvové", když slouží u Tywina Lannistera. Jon Sníh bojuje s Divokými za Zdí a problémy čekají i na Daenerys. ()

pichta 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Threon je ozajstný debil. Mladá Liana Lanister ide na dlhý výlet do inej krajiny. To ako odpadol rukou Haaghara pred Tayvinom bolo husté. Yegritt nebola nejako silno suptana, je to mrška. No a dracikovia si to odniesli...alebo ich odniesli... Pekne. Dej sa posunul viac ako v prvých 3 dieloch. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím nejlepší epizoda druhé série. Theon překvapil, linie s Aryou mě baví a konečně se něco děje i v linii se Snowem, který si tam našel docela sympťandu. Jediná slabá linie epizody je zase s Daenerys, s tím že tentokrát se pro změnu zachovala úplně hloupě. ()

Reklama

Reklama