Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zrádce Theon Greyjoy stále drží v rukou Zimohrad, přijíždí za ním návštěva, která přináší nečekané zprávy. Arya Starková se rozhodne využít svérázného dluhu a požaduje na Jaqenovi, aby jí pomohl uniknout z Harrenhalu. Robb je nečekaně zrazen osobou, od níž by takovou ránu nikdy nečekal. Tyrion Lannister s eunuchem Varysem dokáží najít společné téma a Daeneris se rozhodne ignorovat dobrou radu sera Joraha. Stannis s Davosem se konečně blíží k cíli své cesty. Na Davose čeká odměna, kterou dostane po vítězství a dobytí Králova přístaviště. (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

DrobekSKS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stannis už je blízko a atmosféra houstne. Jediný, kdo je schopen ho zastavit svou chytrostí je Tyrion. Toho ale jako vždycky nebere nikdo vážně, snad jen Varys. Jon v zajetí divokých putuje vstříc králi za zdí a Robb si pod sebou i nadále podřezává větev. Kromě Tyriona se z hlavních postav chová logicky jen Arya. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Išlo skôr o taký medzičlánok, dúfam, k veľkému finále, dej sa veľmi ďalej nepohol a už sa čaká iba na to kedy Lord Stannis vylodí a sundá toho malého smrada Joffreyho. Dúfam, že nespravia to čo vždy, že preskočia bitky. Viac menej išlo o takú nudu a bolo to predvídateľné, čo v tomto seriáli nebýva zvykom. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ak niektorému dielu druhej série udeliť iba tri hviezdičky, tak si vyberám osmičku. Niežeby bola slabšia než ostatné diely, ale okrem dialógov sa tu nedočkáme ani žiadnej poriadnej vraždy a tak si tvorcovia povedali, že sem hodia aspoň jednu sexuálnu scénu. Carice sa na scénu nevracia, respektíve je jej v tejto sérii akosi menej, než som najprv očakával. Ale potešia opäť pekné exteriéry. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl ve kterém se věci posouvají dopředu na šachovnici jen velmi pomalu, většina jich dokonce stojí na místě, Ticho před bouří a příprava, pevně doufám, na finální bitvu o Kings Landing, že by konečně nestřihlou ? ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci mi tentokrát dodali spíše slabší kousek, situace za Zdí je vykreslena tak, že mě převážně nudí, Shae je mi z duše protivná a myslím, že v seriálu není postava, která by mě takhle mocně otravovala a děj celé epizody mě nijak nenadchl, takže jsem chtěl hodnotit za tři hvězdičky, ale pak přišel rozhovor mezi Tyrionem a Varysem s humorem tak suchým, že místy doutnal a vytáhl to na čtyři. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (4)

  • Jorah Mormont (Iain Glen) řekne Daenerys (Emilia Clarke), že její draci nejsou její děti, jelikož je nekojila, protože „to jsou draci“. V knižní předloze ovšem Daenerys skutečně kojila své draky poté, co se vylíhli. (mikki089)

Reklama

Reklama